Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nagoshi: Yakuza 5 Yenilikçi Olacak

Zombilerle dolu Yakuza: Of the End'ten Yakuza 5 olarak da bahsediliyordu, ama anlaşılan öyle değilmiş

    Sega'nın Yakuza serisi için yeni bir stüdyo kurması ve serinin bitmeyeceğini açıklaması eminim bir çok kişiyi mutlu etmiştir. Her ne kadar bazı eksiklikleri olsa da Yakuza serisi "farklı" bir oyun oynamak isteyenler için harika bir fırsattı. Artık daha da farklı bir seriyle karşılaşacağız, çünkü serinin yaratıcısı Toshihiro Nagoshi Yakuza 5'in yenilikçi olacağını söylüyor.
 
     Serinin dramatik yönünün korunacağını söyleyen Nagoshi oynanabilirlik alanında yenilik yapacaklarını belirtiyor. Yine de bu değişiklikler çok sert olmayacak ve eski ile yeni bir arada var olacaklarmış.
 
      Yakuza 5'in geliştirme süresinin serinin diğer oyunlarından biraz daha uzun olacağını da vurgulayan Nagoshi, ekibinin Yakuza 5'i yenilikler yapmadan rahatça bitirebileceğini, ama kendilerinin böyle bir şeyi istemediğini söyledi.
 
      Geliştirici ekip şu an oyunun yapım aşamasının başındaymış ve bu nedenle oyunun duyurusunun biraz erken olduğunu düşünüyorlarmış. Yine de bu nesilde bir Yakuza oyunu daha oynayabileceğimizi şimdiden bilmek güzel.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak andriasang Ryu ga Gotoku of the End Yakuza 5 Sega Kazuma Kiryu Action PS3
Dragon's Dogma'nın Resmi Kapak Tasarımı Yayınlandı NinoKuni Magical Edition'da Altın Rengi PS3

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza: Dead Souls
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız