Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat vs Street Fighter mı? Neden Olmasın?

 
 
    Ryu vs Sub Zero, Ken vs Scorpion, Blanka vs Sector . Bu tarz müsabakalar görmeye ne dersiniz? Çok farklı bir konsept olur, değil mi? Zaten Tekken X Street Fighter'dan sonra bu tarz bir habere şaşıracağınıza pek ihtimal vermiyorum.
 
    Mortal Kombat yapımcısı Hector Sanchez bu projeye olumlu bakıyor. Verdiği röportajda Ed Boon'un ilk olarak 10 sene önce Mortal Kombat vs Street Fighter fikrini getirdiğini belirten Sanchez böyle bir proje için sıcak bir düşüncelere sahip. Tabii şimdilik böyle bir plan ortada yok.
 
    "Bunun kaçınılmaz" olacağını söyleyen Sanchez, Hem Mortal Kombat hem de Street Fighter hayranlarını heyecanlandırdı. Sanchez ayrıca, yeni çıkacak Mortal Kombat'ın şimdiye kadar ki en şiddet içeren oyun olduğunu da sözlerine ekledi.

    Street Fighter karakterlerinin Fatality'leri nasıl olurdu acaba? Hmm...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mortal Kombat Dövüş NetherRealm Studios Warner Bros. Ed Boon Xbox 360 PS3 Mortal Kombat vs Street Fighter
inFamous 2'den Yeni Oynanış Video'su (GamesCom) İki Yeni Enslaved Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.9.2010 00:31:16

0
Bencede guzel olur. TEKKEN vs street fighter namco tarafindan kendi tarzinda , street fighter vs TEKKEN capcom tarafindan kendi tarzinda yapiliyor. [ Yani iki ayri oyun] Mortal kombat vs street fighter eger NTR. studyolari tarafindan yapilirsa Mortal kombat gibi olur, yada capcom tarafindan yapilirsa o zaman street fighter gibi olur . [ INSAALLAH ikiside yaparda iki farkli katagoride oyun sahibi oluruz.]

Sulu Çor Kağan

19.8.2010 19:02:09

0
çorba ettiler. eskiden bi ryu vardı haduket çekene kadar canımız çıkardı. bu ne şimdi ryu vs batman vs subzero vs Jin.bla bla bla...

BSC Misafiri

19.8.2010 17:20:29

0
iki ihtimal var ya mortal kombat karakterlerini yavaşlatıcaklar yada strret fighter karakterlerini hızlandıracaklar.bu ihtimaller dışında değil street fighter tekkende gelse smack downda gelse sonuç değişmez.(tam bi mortal kombat fanatiğiyim) benim beklediğim oyun "çarşı alayına karşı " (Çarşı Vs. Alayı)

PETTIBONE

19.8.2010 15:29:36

0
Mortal Combat gibi bir oyun gerçekten harika olur. Mortal Combat rulez. İnşAllah böyle bir çalışma yaparlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız