Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 12 bu yıl içerisinde geliyor!

 
 
Warner Bros. Discovery tarafından yapılan mali yıla ilişkin rapor açıklaması sırasında Mortal Kombat 12 için bir doğrulanma geldi. Twitter'da yayınlanan videoda Warner Bros. Discovery içerisinde yer alan yatırımdan sorumlu başkan yardımcısı Andrew Slabin, Mortal Kombat 12'nin 2023 yılı içerisinde çıkış yapacağını doğruluyor.
 
Slabin çeşitli açıklamalarda bulunuyor
 
 
 
Çeşitli açıklamalarda bulunan Slabin: "Merakla beklenen Mortal Kombat 12 ve Suicide Squad: Kill the Justice League de dahil olmak üzere sizlere sunacağımız daha pek çok şey var. Merakla beklenilen bu oyunlar bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek" ifadelerini kullandı.
 
Bugüne kadar resmi olarak herhangi bir şey duymadığımız Mortal Kombat 12 hakkında yaşanan bu gelişme hayranları memnun ediyor. Daha önce Eylül ayında Johnny Cage'in seslendirme sanatçısı Andrew Bowen, başka bir oyun üzerinde çalıştıklarını belirtti. Ancak bunun hangi oyun olduğu söylenmemişti.
 
Mortal Kombat serisi, NetherRealm Studios tarafından geliştirilen dövüş aksiyon temalı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Seride yer alan oyunlar, Warner Bros. Discovery'nin bir bölümü olan Warner Bros. Games tarafından yayınlanıyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak IGN Mortal Kombat Dövüş NetherRealm Studios Warner Bros. Ed Boon Xbox 360 PS3 Vita
Payday: Crime War, Avustralya'da Mobil Platformlar için Piyasaya Sürüldü Suicide Squad: Kill the Justice League için 6 dakikalık oynanış videosu yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

25.2.2023 10:51:33

0
Biz Shaolin Monks 2 yada Remake bekliyoruz. Adamların yaptığına bak.

Philipp_Plein

24.2.2023 22:39:06

0
MK 12 Tekken 8 SF 6 Hepsi 2023 de çıkacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız