Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat Vita'da Kratos Olacak + Kapak


     Ed Boon liderliğindeki NetherRealm firması geçtiğimiz yıl çıkardığı Mortal Kombat ile seriye yeni bir başlangıç yapmıştı. Dün ise PS3 ve Xbox 360 için çıkan oyunun Vita sürümünün de geleceğini öğrenmiştik. Bugün ise oyuna ait ilk bilgiler gelmeye başladı.
 
     Oyunun duyurusunda yeni bir oyun mu yoksa aynı oyunun Vita sürümü mü olduğu tam olarak açıklanmamıştı. Bugün yayınlanan kapak tasarımı ile birlikte oyunun aynı olduğu fakat yenilikler içereceği belli oldu. Kapakta ayrıca PS3 sürümünde de yer alan Kratos'un vita sürümünde de olacağı belirtilmiş.
 
     Ed Boon, orjinal Mortal Kombat elementleri ile birlikte yeni özellikler ve içeriklere sahip olacak oyunun, mobil platformlarda en iyi dövüş deneyimini yaşatacağını belirtmişti. Kapak tasarımına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mortal Kombat Dövüş NetherRealm Studios Warner Bros. Ed Boon Xbox 360 PS3 Vita
Hudson'un Kesin Ölüm Tarihi : 1 Mart 2012 Mass Effect 3'ün Demosu ve Kinect Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FullHD

26.1.2012 11:07:15

0

Shely

19.1.2012 01:11:30

0
O deilde bu başlık çok ilgimi çekti işte " kratosda olcak+ kapak" olsun 3ds e der gibi :) yoksa benmiyim tek subliminal algıcı?

pcheveslisi

18.1.2012 16:53:53

+1
Mortal Kombat olmazsa olmaz bir oyun Kratos olmasada olur.

BSC Misafiri

18.1.2012 14:56:46

0
Fifa bile bana sadece Vita ladırtır ki çıkışında çok güzel oyunlar da var...

BSC Misafiri

18.1.2012 14:56:33

-1
quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici ya arkadaş kratosun bi havası ağırlığı var her oyuna koymayın yakında patapone bile kratosu koyacaklar
Ne alaka? zaten Mortal Kombat'a koymuşlardı Vita versiyonuna koysalar ne olur ki olan olmuş bikere. Hem bence gayette güzel oldu, yerinde oldu. Doğru karardı. Freddy'e fatality çekiyorlarda karizmasımı çizildi geçin bunları. Solid Snake bi ara smash bros. daydı

oyuncu11790

18.1.2012 13:16:53

0
kratos mortal kombat'ın doğasına o kadarda ters düşmedi aslında ama god of war gibi bir serinin ana karakteri mortal kombat'ta yan karakter gibi olması tuhaf oluyor BENCE diğer karakterlere göre de ağır basıyor...vita için nefes aldıracak oyunlardan biri olabilir avrupa'ya kadar oyun listesini güçlendirmesi vita'yı rahatlatır yoksa avrupa'da da çok sancılı dönemler geçirir

cahitdikici

18.1.2012 13:01:49

0
ya arkadaş kratosun bi havası ağırlığı var her oyuna koymayın yakında patapone bile kratosu koyacaklar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız