Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Rise için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı, Demo Ocak'ta Çıkacak

 
Capcom, The Game Awards 2020 etkinliğinde Monster Hunter Rise için üç dakikalık yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Yeni canavarlar (Somnacanth, Bishaten), önceki oyunlardan canavarlar (Royal Ludroth, Great Wroggi), Flooded Forest bölgesi, Rampage etkinlikleri ve daha fazlası gösteriliyor.
 
Capcom ayrıca oyunun demosunun önümüzdeki ay Nintendo eShop'ta yayınlanacağını duyurdu. Oyuncular Wirebug adlı grappling hook oynanış mekaniği ve üstüne binip sürebileceğiniz köpek Palamute gibi oyunun yeni özelliklerini deneyebilecek. Demo, sınırlı bir süreliğine mevcut olacak. 
 
Monster Hunter Rise 26 Mart 2021'de Switch için çıkacak.

The Game Awards 2020 fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Monster Hunter Rise Capcom Nintendo Switch
Shakedown: Hawaii 15 Aralık'ta PS5'e Geliyor Cyberpunk 2077 PS5 ve Xbox Series X|S Performans Testi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

encuni

14.12.2020 00:07:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: encuni <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Keşke ps5' de çıksa.Hatta vr için çıksa.Bu oyuna resmen aşığım&lt;/blockquote&gt; ps5e değil ama bellirli bir süre sonra pcye geleceği sızdı.</blockquote> gelmeme ihtimalide yüksek zaten halihazırda yeni nesil var</blockquote> şu ana kadar sızan herşey gerçek çıktı. Bunun da çıkıcağı çoğu farklı kaynak tarafından doğrulandı. Yeni neslin var olup olmaması önemli değil , capcom için sadece para önemli.
36 tane monster hunter oyunu var sadece 1 tanesi cıktı. Monster hunterda paradan daha cok nintendonun istediği önemli. Monster Hunter Generations Ultimate devam oyunu olarak görebilirsin çünkü hikaye oraya kayıyor , oda ne pc ne konsola geldi. Rise in pc için cıkması için hiç bir sebebi yok ve ayrıca capcom acıklamada yaptı Unfortunately, for those without a Nintendo Switch, you might miss out on Monster Hunter Rise. Following the release announcement, Capcom has said that it is a Nintendo exclusive.

BSC Misafiri

13.12.2020 22:28:50

0
quote:

Orjinalden alıntı: encuni
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Keşke ps5' de çıksa.Hatta vr için çıksa.Bu oyuna resmen aşığım</blockquote> ps5e değil ama bellirli bir süre sonra pcye geleceği sızdı.
gelmeme ihtimalide yüksek zaten halihazırda yeni nesil var
şu ana kadar sızan herşey gerçek çıktı. Bunun da çıkıcağı çoğu farklı kaynak tarafından doğrulandı. Yeni neslin var olup olmaması önemli değil , capcom için sadece para önemli.

encuni

13.12.2020 21:09:00

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Keşke ps5' de çıksa.Hatta vr için çıksa.Bu oyuna resmen aşığım</blockquote> ps5e değil ama bellirli bir süre sonra pcye geleceği sızdı.
gelmeme ihtimalide yüksek zaten halihazırda yeni nesil var

BSC Misafiri

12.12.2020 22:33:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Keşke ps5' de çıksa.Hatta vr için çıksa.Bu oyuna resmen aşığım
ps5e değil ama bellirli bir süre sonra pcye geleceği sızdı.

BSC Misafiri

12.12.2020 21:48:53

0
Keşke ps5' de çıksa.Hatta vr için çıksa.Bu oyuna resmen aşığım

v. Persie

12.12.2020 17:52:38

0
underrated
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Rise
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız