Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Rise - PC Oynanış Videosu

 
 
YouTube'da 'gaijin hunter' adlı bir kanal, Monster Hunter Rise'ın PC versiyonundan 8 dakikalık bir video paylaştı. YouTuber, daha sonra sunulacak olan PC demosuna erken erişim sağladı. Dolayısıyla bu video size, oyundan neler bekleyebileceğiniz konusunda bir fikir verecek.
 
Meydan okumaya hazırlan ve ava katıl! Ödüllü ve çok satan Monster Hunter serisinin son bölümü olan Monster Hunter Rise'da avcı olacak, yepyeni haritaları keşfedecek ve çeşitli silahları kullanarak yeni hikayenin bir parçası olan korkunç canavarları alt edeceksin. Ayrıca PC sürümünde ek görsel ve performansı artıran optimizasyonlar yer alıyor.
 
Bu oyunu inanılmaz sürükleyici bir canavar avı deneyimine dönüştüren 4K'ya varan çözünürlükte güzel grafiklerin, ultra geniş monitörler gibi özellikleri destekleyen HDR'nin ve açılmış kare hızının keyfini çıkar. Avcılar aynı zamanda yeni canavarların, görevlerin, teçhizatın ve daha fazlasının da yer aldığı çeşitli ücretsiz güncellemelere hemen erişim kazanacak.
 
Monster Hunter Rise, Denuvo koruma teknolojisini kullanacak ve 12 Ocak 2022'de PC için çıkış yapacak.
 
Steam sayfası
 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Monster Hunter Rise Capcom Nintendo Switch
Yeni Saints Row için Alfa Öncesi Oynanış Videosu Yayınlandı Saints Row - The Districts of Santo Ileso Fragmanı

BSC Misafiri

13.10.2021 18:21:49

0
Bunlar Pc'ye getirene kadar 2 tane switch emülatörü ile ( Ryujinx ve Yuzu ) PC'de 4k çzönürlükte ve 60 fps patch'ı ile bitirebilirsiniz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Rise
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız