Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Modern Warfare 3'te 'Party Chat' Daha Esnek Olacak

- There you are..
 
 
    Infinity Ward'dan Robert Bowling, Call of Duty: Modern Warfare 3'ün chat özelliğiyle ilgili oluşturulan yeniliklerden bahsetti.
 
    Call of Duty: Black Ops'ta çoğu oyun modu için 'Party Chat' özelliği kapalıydı. Bowling'in aktardığına göre Modern Warfare 3, bu konuda daha merhametli olacakmış. Bowling'in söylemine göre Party Chat özelliğinin kapalı olacağı tek oyun modu 'Search & Destroy' olacak.
 
    Bu oyun modunun round bitene dek oyuncuyu diriltmeyen tek mod olduğunu belirten Bowling, ölü oyuncuların yaşayanlar ile konuşmasının dezavantaj yaratabileceğini düşündükleri için yalnızca bu moda Party Chat kısıtlaması getireceklerini söyledi.
 
    Party Chat'in çoğu oyun için oldukça keyifli bir seçenek olduğunu belirtmek gerekiyor. Yalnızca belirlediğiniz arkadaşlarla oyununuzu oynarken konuşabilir ve birbirinizle daha rahat yardımlaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MTV Multiplayer party chat rober bowling Call of Duty: Modern Warfare 3 MW3 Activision Sladehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 FPS
Capcom, Resident Evil 6 İçin Nabız Yokluyor Yeni Spyro'nun Wii Sürümünden Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.7.2011 10:09:44

0
Revo arkadasım sen kac yılında kaldın ya party chat özelliği bütün oyunlarda bulunuyor ve adamlarında dediği daha cok modda bulunacağı ve pliskinism hangi oyunda 2-3 sey ekliyip koydular ya her oyunun ayrı zevk almanın nedeni ne aynı oyun olduğu içinmi her sene 1-2 milyon artıyor satış rakamları oyunları oynamadan yorum yapma bari ya laf atmak icin herkes aynı şeyi ypio mk bnm en sevdiğim oyun cod ama sunu soliim bf oyunuda var Bende ama cod sevdiğim hiç bı zmn kötülemedim. bfyi kotuleyememde zaten sizin gibi hayalgucum cok ii degil sallamıyorum olmayan seyleri adamlar ypmis çünkü ama codu cok daha fazla seviyorum

Kaladdune

16.7.2011 19:18:37

0

Pliskinism

16.7.2011 15:30:13

0
Her sene aynı yalan dolan iki şey ekle olsun bitsin. Eklediği şeyleri ballandıra ballandıra anlat birde video hazırladın mı herkez koşarak almaya gelir. Sıktı artık bu Robert

BSC Misafiri

16.7.2011 13:38:15

0
muhahahahaha ilahi _RevO_ sniper23

BSC Misafiri

16.7.2011 12:28:28

0
Külüstür CS 1.6'da bile ölen oyuncular, ölmeyenlerle konuşamıyorken CoD gibi bir oyunun bunu söyleyip S&D'dan sesle konuşmayı çıkartması saçma değil mi?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız