Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Spyro'nun Wii Sürümünden Görseller

Spyro, platform ve macera türünü severler için tam bir şifa niteliği taşıyor.
 
    Activision'ın meşaleyi devraldığı Spyro serisinde yeni halkamız Skylanders Spyro's Adventure olacak. Duyurusu bir kaç gün önce gerçekleşen oyunun Wii sürümü için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
    Bu ekran görüntülerini aşağıdaki galeriden bulabileceğinizi belirtirken oyunun içeriğiyle ilgili bilgiler şöyle.
 
    "Portal of Power’ı kullanan oyuncular Skylanders figürlerini istedikleri platformdaki oyuna aktarabiliyor. Ev ve el konsollarındaki oyunlar sırasında her bir Skylander yetenek ve level gelişimlerini hatırlayacak ve bu sayede oyuncular yüksek level Skylanders figürlerini diğer platformlarda oynamak üzere kullanabilecekler.

     Skylanders Spyro’s Adventure çocuklara sevilen mor ejderha Spyro’nun da aralarında bulunduğu 30’dan fazla farklı karakteri kontrol edebilecekleri, Portal Master rolüne bürünme imkanı veriyor. Bu kahramanlardan her biri, Skylander’ları oyuncağa dönüştürüp Dünya’ya göndermiş olan, Kaos ismiyle bilinen sinsi Portal Master tarafından ele geçirilmiş gizemli dünya Skylands’in koruyucuları. Yalnızca Skylanders Spyro’s Adventure oyuncuları bu kahramanları kendi evlerine döndürme gücüne sahipler, ama bunu yapabilmek için mistik ortamları keşfetmek, tuhaf yaratıklara karşı savaşmak, hazineler toplamak ve zorlu bulmacalar çözmek zorunda olacaklar."

    Oyunun ilk videosu ve yeni ekran görüntüleri aşağıda. Çıkış tarihi olarak 14 Ekim, 2011 gösteriliyor.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
ekran görüntüleri Skylanders Spyro’s Adventure Platform Activision PC PS3 Xbox 360 Wii DS
Modern Warfare 3'te 'Party Chat' Daha Esnek Olacak Ninja Gaiden 3DS'in Geliştirmesine Yeni Başlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.8.2011 20:20:46

0
2. ve 3. oyunu muhteşemdi. İlk Playstation'un en iyi oyunudur benim için Spyro. PS2 oyunlarında iyice bozmuştu şimdi tipini de bozmuşlar. Daha çok işler çıkarabilecek her yaş grubuna hitap edebilecek bir oyun serisini rezil ettiler, üzülüyorum. Eski oyunlarını emulatörle hala oynuyorum. Şimdiki en iyi diye bahsedilen oyunlardan o zevki alamıyorum.

oa454

16.7.2011 23:02:54

0
ps1 de oynamıştım hangi oyunu olduğunu hatırlamıyorum ama portallar vardı değişik mekanlara ışınlanıp duruyorduk. hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan birisidir kendisi.

BSC Misafiri

16.7.2011 16:57:09

0
Eğlenceli olabilir gibi geliyor bana. Not: İlk 2 oyunu oynamadım.

BSC Misafiri

16.7.2011 15:17:58

+2
Ne hale getirdiler Spyro yu... bırakın ölmüş oyunun ruhuyla dalga geçmeyin artık.. nerde ilk 2 oyun... Şu spyro nun haline bak bizim kötü kedi şeraffettinin ejderha şubesi olmuş. 3. oyundan sonra iyice çocuk oyununa dönen ve bir sürü saçma karakter eklemesiyle zaten bitmişti oyun... şimdi bir de iyice garip 2004 grafikleriyle 32 karakter koymuşlar pofs... Spyro 1-2 den sonra öldü... onlarda son derece kazık ve eğlenceli, güzel konuya sahip oyunlardı...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skylanders Spyro’s Adventure ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız