Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Modern Warfare III için Makarov Fragmanı Yayınlandı

 
 
Geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan Call of Duty: Modern Warfare III için yeni bir fragman yayınlandı. Vladimir Makarov karakterini ön plana çıkaran yeni fragman gerçek oyuncularla çekilen bir içeriği bizlere aktarıyor. 
 
Resmi tanıtım 17 Ağustos'ta
 
 
 
Activision tarafından yayınlanacak Call of Duty: Modern Warfare III'ün dünya çapındaki resmi tanıtım fragmanı 17 Ağustos'ta yayınlanacak. 10 Kasım'da çıkış yapmaya hazırlanan serinin yeni oyunu kırmızı bir temayla beraber karşımıza çıkıyor. 
 
Call of Duty: Modern Warfare III'ün geliştiriciliğini Sledgehammer Games üstleniyor. Ek olarak operatörlerin, silahların ve MW2/Warzone'dan yapılan satın alımların yeni oyuna aktarılması planlanıyor. Oyunun PC'ye ek olarak PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsollarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
Şu anda sınırlı bilgilerle beraber karşımıza olan Call of Duty: Modern Warfare III için yeni detaylar çok yakında geliyor. Ayrıca oyunun Steam sayfası da şu anda açık durumda.
 
İşte yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Call of Duty: Modern Warfare 3 MW3 Activision Sladgehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 Wii DS FPS
PlayStation Plus'a Ağustos Ayı İçerisinde Eklenecek Oyunlar Açıklandı Red Dead Redemption'ın Switch ve PS4 Fragmanı Dislike Yağmuruna Tutuldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.8.2023 11:48:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ulan Tayca bile var oyunda, bir kere de bizi şaşırt da Türkçe dil koybe. Türkiye'de bu kadar popüler bir oyuna hala dilimizi koymadılar yazıklar olsun size. Almayın abi şu oyunu artık.
valla reis haklısın ben bile türkçe bekliyodum ama bazen steam verileri şaşırabiliyor fifa 24 ilk steam de gözüktüğünde türkçe yoktu sonradan eklendi söyle bir durum daha var diabloda tam cıkışa yakınken türkçe desteği geliceği söylendi öyle bir şey de olabilir Maalesef eşek gibi ben alıcam pre order :( bütün yıl tek oynadağım oyun call of duty

BSC Misafiri

10.8.2023 22:13:55

+1
Ulan Tayca bile var oyunda, bir kere de bizi şaşırt da Türkçe dil koybe. Türkiye'de bu kadar popüler bir oyuna hala dilimizi koymadılar yazıklar olsun size. Almayın abi şu oyunu artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız