Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft Earth Ekim'de Erken Erişime Açılacak

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Mojang, oynaması ücretsiz artırılmış gerçeklik mobil oyunu Minecraft Earth'ün Ekim ayında iOS ve Android cihazlar üzerinde erken erişime açılacağını duyurdu.
 
Erken erişim bazı ülkelerde ulaşılabilir olacak. Bu ülkeler henüz açıklanmadı. Oyunun tam sürümü bu yılın sonlarında çıkacak.
 
Minecraft Earth, Minecraft evrenini gerçek dünyaya taşıyan, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz yepyeni bir artırılmış gerçeklik oyunu. Bu oyunda arkadaşlarınızla birlikte yeni şeyler yaratabilir ve eserlerinizi gerçek ebatlarında, gerçek dünyaya yerleştirebilirsiniz. İnşa ettiğiniz yerlerde kullanabileceğiniz heyecan verici yeni yaratıklar keşfedeceksiniz. Ayrıca hayatta kalma becerilerinizi de sınamak durumunda kalabilirsiniz çünkü mahallenizi farklı bir gözden keşfederken gerçek hayatta Minecraft yaratıklarıyla savaşacaksınız.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Mojang Arttırılmış Gerçeklik Minecraft Minecraft Earth Building
Call of Duty: Mobile PC Üzerinde de Oynanabilecek Death Stranding'teki Bebek, Kontrolcünün İçinden Sizinle Konuşabilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft Earth
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız