Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft Earth Beta Yakında Geliyor

 
Mojang, Minecraft Earth'ün betasının oyuncularla buluşmasına kısa bir süre kaldığı şu vakitlerde oyunun ilk görüntülerini paylaştı. Geliştirici, Minecraft Earth'ün kapalı beta sürümünün iOS'taki oyuncularla yaklaşık iki hafta içerisinde buluşacağını da doğruladı.
 
Eğer bilmiyorsanız söyleyelim Minecraft Earth, normaldaki oyunun arttırılmış gerçeklik (AR) versiyonu olarak ortaya çıkacak. Yani eğer orijinal Minecraft'ın piksel piksel oluşundan sıkıldıysanız artık daha göze hoş gelecek grafiklerle karşı karşıya kalacaksınız. 

Mojan tarafından geliştirilen video oyunu orijinal oyunu olan Minecraft'a dayanıyor. Arttırılmış gerçeklik teknolojisini kullanan yapım bir mobil oyun olacak. İlk kez 17 Mayıs 2019 yılında duyurulan Minecraft Earth, Android ve iOS gibi akıllı telefonlarda ücretsiz olarak sunulacak. Oyun kısa bir süre içerisinde kapalı beta halinde oyuncular tarafından test edilebilecek.

Eğer oyunun oynanış görüntülerini merak ediyorsanız aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Arttırılmış Gerçeklik Building Minecraft Minecraft Earth Mojang
The Dark Pictures: Man Of Medan Ön Siparişe Açıldı Cyberpunk 2077'de Çocuklar ve Hikaye NPC'leri Hariç Çoğu Kişi ile Kavga Edebileceksiniz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft Earth
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız