Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Mobile PC Üzerinde de Oynanabilecek

 
Daha öncesinde Call of Duty: Legends of War adıyla Avustralya ve Çin'de çıkış yapmış olan oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunu Call of Duty: Mobile 1 Ekim tarihi itibarıyla Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Avrupa'da iOS ve Android cihazlara gelecek ve PC oyuncuları da oyunu oynayabilecek.
 
Popüler Android emülatörü GameLoop, Call of Duty: Mobile'ın aynı tarihte klavye ve fare desteğiyle birlikte PC üzerinde oynanabileceğini duyurdu.
 
Hangi platformda olduğunuz sunucular tarafından algılanacak ve böylece PC'de oynayanlar sadece PC'de oynayanlar ile eşleştirilecek.
 
Tencent'in ödüllü stüdyosu Timi stüdyo tarafından geliştirilen oyun Black Ops ve Modern Warfare dahil olmak üzere Call of Duty serisinden çeşitli haritalar, modlar, silahlar ve karakterler içerecek. Bu modlardan bazıları Team Deathmatch, Search and Destroy ve Free-For-All; haritalardan bazıları da Nuketown, Crash ve Hijacked. Ek olarak Battle Royale moduna da sahip olacak.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
Ghost Recon Breakpoint'in Dosya Boyutu, Ön Yükleme Tarihi ve Server'ların Açılış Tarihi Minecraft Earth Ekim'de Erken Erişime Açılacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız