Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mike Tyson 28 Yıl Sonra Street Fighter'da Kendisinden Esinlenen Karakteri Öğrendi

 
1981 yılında ilk Street Fighter'ın ortalığı toz duman etmesi sonrasında gelen ikinci yapımda ilk oyunda bulunmayan yeni bir karakter yer alıyordu.
 
Balrog adı verilen bu boksör karakter, herkes tarafından şüphe uyandırıcı derecede Mike Tyson'a benzetilse de görünen o ki tarihin en iyi ağır siklet boksörlerinden Tyson'ın bundan yeni haberi olmuş.
 
ESPN'in bir yayınına katılan Mike Tyson, Street Fighter'da kendsine çok benzetilen karakteri tanımadığını söyledi. Bununla beraber ünlü boksör, herhangi bir lisans problemi çıkarmayacağını da ima etti. Tyson, kendisine benzetilerek yaratılan bir karakter varsa bundan gurur duyacağını dile getirdi.
 
Bu arada son bir not: Daha sonradan adı Japonya pazarında M. Bison olarak anılacak olan karakterin adının başındaki M., Mike'ı andırdığı için sorun yaratmaması açısından Capcom tarafından değiştirilmişti. 
 
Tyson'ın tepkisini hemen aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.    

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ForestofSolitude Street Fighter 3 PS3 Xbox 360 Capcom Dövüş Fighting
Overwatch'ın Role Queue Sistemi Test Sunucularında Denemeye Açıldı John Wick'in Oynanabilir Bir NES Oyunu Olsa Nasıl Görünürdü? (Ücretsiz)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kaplan3461

21.7.2019 20:51:43

0
Muhammad ali nin intikamini fena almisti bir zamanlar korkulan boksor du atesleyici patlayici gucu yumruklari vardi belkide gelmis gecmis en iyisidi oda zamana yenildi haliyle.

BSC Misafiri

19.7.2019 18:33:54

0
İyi ya bunun da yemediği yumruk kalmadı ama Ali gibi güçsüz değilmiş. Adam parkinsonla vs tanınmaz hale gelmişti. Bizim Tyson amca Mario kart oynuyor heyt be :D Harbiden Iron Mike mış..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız