Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SF III: 3rd Strike Yamalandı

Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition'ı aranızda oynayanlar varsa izlenimlerini bizlerle paylaşabilirler.
 
    Geçtiğimiz günlerde çıkan retro sever SF oyuncularının beğeniyle karşıladığı Street Fighter III: Third Strike Online Edition için yeni yamalar yayınlandı.

     Bu yama ve güncellemelerden biri oyunun Xbox 360 sürümü için Youtube'a video yükleme seçeneği getiriyor. Bunun yanısıra XBL sunucularında görülen bazı sorunların da giderildiği belirtilmekte.
 
    Bir diğer düzeltilen sorun ise 'Ranked match'lar üzerine olmuş. Bazı durumlarda bağlantı sorunu yaşanıldığı söylenen Ranked match'lardaki bu sinir bozucu sıkıntı da giderilmiş. Bunun yanısıra birkaç yeni özelliğin de sıradaki yama ile geleceği belirtiliyor. Bunlardan biri online arenadaki level sınırını arttırmak olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Street Fighter 3 PS3 Xbox 360 Capcom Dövüş Fighting yama sorun düzeltme
The Secret World Beta Kayıtları Ertelendi Tekken X Dead or Alive mı Duyurulacak?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.8.2011 09:01:10

0
Oyunu ben psnden indirdim oyun çok güzel olmuş yeni modlar oyunu çok eglenceli hale getirmiş.Oyunu eger ön siparişle daha önce ayırtıp almış iseniz gizli karakterler ve oyunun galeri artwork bölümü ototmatik olarak açılıyor cebinizden ayrıca bir para çıkmıyor.Oyunun görüntü ayarları var eger onu yaparsanız Hd GRAFİK FİLTERİSİ devreye giriyor oyun daha güzel gözüküyor.Oyunun online modu çok iyi capcom ggpo net work kodlarını kullandıgı için internetten biriyle kapıştıgınızda onunla sanki yanyana oynuyormuşsunuz gibi kasmadan internetten maçlar yapabiliyorsunuz ve bu maçları youtube ekleyebiliyorsunuz .Her dövüş oyunu tutkununa bu oyunu öneriyorum.

BSC Misafiri

29.8.2011 21:14:19

0
selam ben oynadım oyunda çok lag var + görüntü hd değil + normal versiyonlarda olan 2-3 karakteri dlc satıyorlar : almayın paranızı mk ultimate collectiona sağlayın 800 ms point olacak bu 1200
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız