Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Microsoft, Xbox Live Gold'u Sonlandırmayı Planlamıyor

 
Microsoft, Xbox Live'ı yeniden adlandırmayı ve Xbox Live Gold'u sonlandırmayı planlamıyor.

Microsoft geçtiğimiz günlerde hizmetler sözleşmesinde bazı değişiklikler yaparak Xbox Live ifadesini Xbox çevrimiçi hizmeti şeklinde değiştirdi.
 
The Verge'e konuşan Microsoft sözcüsü "Microsoft hizmetler sözleşmesinde yapılan Xbox çevrimiçi hizmeti güncellemesi cross-save ve arkadaşlık istekleri gibi özellikleri kapsayan temel Xbox hizmetini ifade ediyor. Bu güncelleme ile temel hizmet ve ücretli Xbox Live Gold aboneliğinin ayırt edilmesi amaçlanmakta. Hizmet veya Xbox Live Gold deneyiminde herhangi bir değişiklik yok." dedi.
 
Son zamanlar ortaya çıkan söylentiler Xbox Live Gold'un kaldırılacağı veya çevrimiçi oynanışın ücretsiz olacağı yönündeydi. The Verge bu konuyu Microsoft'a sorduğunda "Şu anda Xbox Live Gold'u sonlandırma planımız yok. Xbox Live Gold, bugün Xbox'ta oyunun önemli bir parçası ve ileride de öyle olmaya devam edecek." yanıtını aldı fakat çevrimiçi oynanışın ileride ücretsiz olup olmayacağı konusuna direkt olarak değinilmedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Verge Xbox Live Gold xbox live gold ücretsiz oyun aylık oyun bu ay hangi oyun
Zynga, Türk Oyun Stüdyosu Rollic'i Satın Alıyor Matthew Vaughn, Kingsman 3'ü Yönetmeyebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gamerasi

6.8.2020 14:43:56

+1
Herkesi Gamepass Ultimate servisi kapsamına almak istiyor, sadece online oynamak istiyorsan, daha fazla ödeyeceksin diyor Mici. Şimdilik durum bu.

BSC Misafiri

6.8.2020 14:11:59

0
Gold'u bitirmek gibi bir amaçları elbette yok ama son dönemlerde tüm ağırlıklarını Game Pass'e verince Gold üyeleri online oyun oynamak ve birkaç ek indirim dışında aylık oyunlar konusunda umduklarını bulamadılar. Ayrıca Gold'un yıllık kaldırılması tamamıyla GamePass Ultimate üzerinden satmak istemeleri ki GPU içeriğinde Gold üyelik de olmasıyla oldukça cazip oluyor konsolda oynayan birisi için

dark dragon

6.8.2020 12:55:35

0
Yıllık alımı neden kaldırdınız o zaman, 3 aylık 75 lira görünüyor sistemde.

-Dark Poison-

6.8.2020 12:43:35

0
Parali online sacmaliginin bitecegine inancim yoktu ama halo infinitin multi kisminin bedava olacagi aciklaninca gold gerektirmeden tumden bedava olabilecegi ihtimali kuvvetlenmisti ama o da boylelikle rafa kalti diyebiliriz.

Press a Key

6.8.2020 11:40:20

+5
Bazıları buralarda seviniyordu Xbox reyiz diye, yok PlayStation paralıymış, yok Xbox başlattığı şeyi geri bitiriyormuş, he gördük :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Live Gold
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız