Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Live Gold Mayıs ayı ücretsiz oyunları açıklandı

 
 
Microsoft, Mayıs 2023'te geçerli olmak üzere Xbox Live Gold abonelerine özel ücretsiz oyunları duyurdu.
  
Xbox Live Gold hizmeti dahilinde oyuncular, kütüphanedeki çok oyunculu oyunları çevrimiçi bir şekilde oynayabiliyor ve bunları deneyimleyebiliyor. Bir nevi PSN gibi bir hizmet olan Xbox Live temelde ücretsiz bir servis ancak bazı özelliklerini kullanmak için Gold üyelik almak gerekiyor.
 
- STAR WARS Episode I Racer: Tüm ay boyunca kullanılabilir.
 
Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: Klasik yarış oyunu, modern kontroller ve başarılarla geri döndü! Bitiş çizgisine kadar devam eden, yürek hoplatan, ölümüne bir mücadelede bir podracer kullanarak yanan metan göllerinin, Tuskan Baskıncılarının saldırılarının, yer çekimsiz tünellerin ve çok daha fazlasının arasından geç. 
 
- Hoa: 16 Mayıs - 15 Haziran arası mevcut.
 
Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: Hoa elle çizilmiş nefes kesici görseller, hoş müzikler ve huzurlu, dinlendirici bir atmosfere sahip güzel bir bulmaca-platform oyunudur. Nefes kesici ortamlardan geçerek tüm olayların başladığı yere doğru uzanan yolculuğunda ana karakter Hoa olarak oynarken doğanın ve hayal gücünün büyülü deneyimini yaşa. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Xbox Live Gold xbox live gold ücretsiz oyun aylık oyun bu ay hangi oyun
Birleşik Krallık, Microsoft'un Activision Blizzard satın alımına onay vermedi! Strateji Oyunu Gord, Bu Yaz Konsollara Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Persona_6

28.4.2023 13:34:21

+4
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Venomstr

28.4.2023 13:00:00

+1
Ya neyi karşılaştıracaksın? İkisi aynı şey. Live Gold telefon oyunları verirken, Essential her ay AAA oyunlar veriyor. Sen ne yazdığının fakında mısın? Ya da Essential’ın ne olduğunu biliyor musun acaba? Sen şimdi bu Gold oyunlarına çöp demiyor musun yani? Her ay telefon oyunu veriyor.

BSC Misafiri

28.4.2023 09:54:54

+1
O Plus haberindeki Xbox sahibinin değil benim Kendi yorumum PS5 sahibiyim..Kalite düştümü söyleriz, Ama Gold b.kunu çıkardı dandik oyun vermede.. PS Plus'ın en kötü ayı yine Gold'dan iyi. Ayrıca hayırdır Gold alanlar insan evladı değil mi? Sadece Gamepass'mi var Xbox'ta? Xbox kullanıcıları salak mı eleştiri yapamayacak mı? Gold'a laf atılması neden bu kadar batıyor size, Görünen köy kılavuz istemez.. Dandikse dandiktir.

arnavut_efe

28.4.2023 08:22:41

0
PS Plus Essential ile live gold u karıştıranda ne bileyim :) akadaşım sizene baksanıza siz konsolunuza amma boş yapıyorsunuz her xbox konusu altında xboxı olan halinden memnun size ne oluyor ben anlamıyorum :)

BSC Misafiri

27.4.2023 21:37:35

0
Burası live gold arkadaşlar game pass değil ona göre değerlendirin lütfen burada hep böyle onunlar vardı

Venomstr

27.4.2023 21:04:06

+1
Her şeyi eleştirip de buna gelince "Görmedim, duymadım, bilmiyorum." yapılması çok enteresan. PS Plus Essential ile her ay AAA oyun yardırıyor. Bir de Xbox Gold'un verdiği oyunlara bak. Komedi

DrUckmann

27.4.2023 20:20:08

+2
Bunları nimed nimed savunan tipler oldukça daha cok çöp fırlatacaklar ... Ne ekersen onu bicersin ...

BSC Misafiri

27.4.2023 19:35:47

+2
Zaten tüm kütüphanesi çöp

Venomstr

27.4.2023 17:13:35

+4
Bu sefer tam çöp olmuş. Xbox Gold her ay çöp yarışına girişiyor. Kimse de demiyor ki "kardeş bu verdiğin oyunlar ne böyle?" diye. PS5'in verdiği Essential oyunlarına bak, bir de bunlara. PS Plus'ta her ay AAA oyun veriyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Live Gold
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız