Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Matthew Vaughn, Kingsman 3'ü Yönetmeyebilir

 
Dave Gibbons ve Mark Millar'ın The Secret Service adlı çizgi romanından uyarlanan Kignsman serisinin ilk filmi 2014 yılında yayınlanmıştı. Özellikle aksiyon anlamında hatta yönetmenlik anlamında oldukça sevilen bir seri olmuştu. 
 
İlk iki filmi hatta bu yıl yayınlanacak olan serinin öncesini anlatacak olan üçüncü filmi de Matthew Vaughn yönetti. Ancak başarılı yönetmen serinin sıradaki filmi Kingsman 3'ü yönetmeyebilir.
 
Empire'a konuşan Matthew Vaughn, üçünü filmde yerini başka bir yönetmene bırakabileceğini, buna daha tam karar vermediğini açıkladı. Aslında daha önceden yaptığı bir açıklamada, bu serinin yönetmenliğini bırakacağını kesin bir dille açıklamıştı, bu yüzden şu an biraz yumuşamış olması güzel bir durum. 
 
Kignsman serisinin yeni filmi bu yıl 18 Eylül'de vizyona girecek. Kingsman 3 ile ilgili çok bir bilgi yok, sadece bu yıl çıkacak olan filmin, Kingsman 3'ün altyapısını oluşturacağı biliniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri The King's Man yeni film kingsman kingsman serisi aksiyon filmi oyuncular vizyon tarihi konusu fragman trailer Matthew Vaughn Kingsman 3'ü Yönetmeyebilir
Microsoft, Xbox Live Gold'u Sonlandırmayı Planlamıyor Nintendo Switch 61.44 Milyon Sattı, Animal Crossing: New Horizons 22.4 Milyon

Hudson51

6.8.2020 21:53:34

0
Vaughn iyi de başka bir yönetmene bence devretmeli. Özellikle Gunn veya Waititi'ye verilebilir film. Harika iş çıkarırlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız