Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Meta Quest 2 Başlığının Fiyatı Ağustos'ta 100 Dolar Artacak

 
 
Reality Labs, Ağustos ayında Meta Quest 2 VR Başlığının fiyatının 100 dolar artacağını duyurdu. Önümüzdeki ay 128 GB'lık modeli 399,99 dolara, 256 GB'lık modeli ise 499,99 dolarlık bir fiyata ulaşacak. Meta Quest 2 aksesuarlarının ve yenilenmiş çevre birimlerinin de fiyatı yükselecek.
 
Meta Quest 2, daha önce Oculus olarak bilinen Facebook Reality Labs tarafından geliştirildi ve Eylül 2020'de Facebook Connect 7 canlı yayın etkinliği sırasında duyuruldu. 13 Ekim 2020'de piyasaya sürülen başlık bugüne kadarki en başarılı VR başlığı olarak karşımıza çıkıyor.

Öte yandan sanal gerçeklik başlığının satışları 2021'de yüzde 97, 2022'nin ilk çeyreğinde ise yüzde 242 artış gösterdi. Bunun yanı sıra VR başlığa çok sayıda oyun dahil olacak. Bu oyunlar arasında GTA: San Andreas VR, Ghostbusters VR, The Walking Dead: Saints and Sinners – Chapter 2: Retribution ve daha fazlası yer alıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz facebook Mark Zuckerberg sosyal medya instagram twitter
Söylenti: Star Wars: Knights of the Old Republic Remake Ertelendi Xbox Oyun Gelirleri Haziran Çeyreğinde Yüzde 7'lik Düşüş Yaşadı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Facebook
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız