Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Medal of Honor, BC2 Klonu Olmayacak


 
     DICE geçtiğimiz yıl sonunda resmi duyurusu yapılan yeni Medal of Honor oyununun bir Battlefield : Bad Company 2 klonu olmayacağını belirtti.
 
     Serinin eski oyunlarına nazaran günümüz savaşlarını konu edinecek olan yeni Medal of Honor oyununun iki grafik motoru ile yapıldığı daha önce açıklanmıştı. Oyunun tek kişilik hikaye modu EA Los Angeles tarafından Unreal Engine 3 motoru ile yapılıyor iken, multiplayer kısımları ise şu sıralar Bad Company 2 ile gündemde olan DICE tarafından yapılıyor. Oyunun bu çoklu oyuncu modları ise BC oyunlarında da karşımıza çıkan Frosbite Engine grafik motoru ile yapılıyor.
 
     Her ki oyunun da grafik motorunun ve çoklu oyuncu modu yapımcılarının aynı olması "Acaba bir Bad Company benzerliği olacak mı?" sorularını da doğal olarak beraberinde getirdi. DICE'ye göre ise böyle bir durum söz konusu değil.
 
     Bad Company 2 yapımcılarından Gordon van Dyke, IGN ile yaptığı söyleşide Medal of Honor'un BC 2 klonu olmayacağını ve bu durumun kesinlikle söz konusu olmadığını belirtti. Dyke son olarak MoH ile birlikte kendilerini farklı bir şekilde ifade edeceklerini de sözlerine ekledi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak medal of honor EA games EA LA fps DICE
iPad ile Arcade Oyun Keyfi İlk Just Cause 2 DLC'si Ufukta Belirdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Medal of Honor
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız