Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

iPad ile Arcade Oyun Keyfi


     Güncelleme : Okuyucularımızdan gelen yoruma göre iCade, firmanın 1 Nisan şakası imiş. Ben de bu şakayı afiyetle yedim. Uyarısı için okuyucumuza teşekkür eder, haber için ise özür dilerim :)
 
     Apple'ın önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği yeni oyuncağı iPad, şimdiden yapılan uygulama ve ürünler ile ön plana çıkmaya başladı.
 
     Eski oyunculardan bir çoğunun arcade tutkusu eminim hala devam ediyordur. Yeni nesil oyunların çoğunda malesef o zaman aldığımız oyun keyfinin yarısını bile alamıyoruz. Zaten bazı ülkelerde bizimkine nazaran hala Arcade salonları oyuncuların uğrak mekanları arasında yer alıyor.
 
     Arcade tutkunları için oldukça ilginç bir uygulamaya imza atılmış. iCade adı verilen bu parçaya iPad'imizi yerleştiriyoruz ve biraz küçükte olsa Arcade makinenin sahibi oluyoruz. Yapılan bu ürünün ismi de akıllıca düşünülmüş.
 
     ThinGeek adlı firma tarafından üretilen bu ürün Arcade tutkunları için oldukça ilginç olsa da fiyatıyla da oldukça pahalı bir ürün olduğunu kanıtlıyor. Firmanın iCade için düşündüğü satış fiyatı 149.99$ olmuş.
 
      Sözü fazla uzatmadan ürünün resimlerine göz atalım ;
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak iPad Apple iCade
Steam'de Alpha Protocol Alana Space Siege Ücretsiz Medal of Honor, BC2 Klonu Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

_Calderon_

22.5.2010 09:56:47

0
hoş gözüküyor

BSC Misafiri

2.4.2010 17:13:33

0
şakamısınız nesizin ya, bu haber thinkgeek'in 1 nisan şakası lol. önünüze gelen herşeyi gerçek zannediyorsunuz lol... inanmıyorsanız detayları burada: http://www.engadget.com/2010/04/01/april-fools-day-roundup-let-me-topeka-that-for-you-edition/
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız