Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MechWarrior 5: Mercenaries'e Cross-Play Desteği Geliyor

 
Yayıncı Sold Out ve geliştirici Piranha Games, MechWarrior 5: Mercenaries'e cross-platform play desteğinin ekleneceğini duyurdu.
 
MechWarrior 5: Mercenaries şu anda PC'de Epic Games Store ile Windows Store üzerinde ulaşılabilir durumda ve 27 Mayıs'ta Xbox Series, Xbox One, Steam ve GOG'a gelecek. Cross-platform play güncellemesi, yeni sürümlerle birlikte yayınlanacak ve tüm platformlardaki oyuncuların beraber oynamasına olanak sağlayacak.
 
Oyunun ilk büyük indirilebilir içeriği Heroes of the Innersphere da 27 Mayıs'ta çıkış yapacak. Piranha Games, indirilebilir içeriğin tamamen co-op olarak oynanabileceğini açıkladı. Kobold Hero Mech, Microsoft PC ve Xbox platformlarına özel olacak.
 
Cross-platform play güncellemesi ayrıca yeni hikaye başlangıcı ve opsiyonel eğitim bölümü, oynanış kısmında çok sayıda iyileştirme ve değişiklik, kullanıcı arayüzü değişiklikleri ve daha fazlasını getirecek.
 
Yeni özellikleri kutlamak adına ana oyunun fiyatı kalıcı olarak 30 dolara düşürüldü. 
 
MechWarrior 5: Mercenaries yıl dönümü fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu MechWarrior 5: Mercenaries Piranha Games Mech
Forza Horizon 5 Meksika'da Geçebilir Wonder Boy: Asha in Monster World Çıkış Tarihi Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MechWarrior 5: Mercenaries
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız