Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MechWarrior 5: Mercenaries 23 Eylül'de PS5 ve PS4'e Geliyor

 
 
Yayıncı Sold Out ve geliştirici Piranha Games, MechWarrior 5: Mercenaries'i PlayStation 5 ve PlayStation 4 için 23 Eylül'de yayınlayacağını duyurdu. Oyun, indirilebilir içerik (DLC) “Heroes of the Inner Sphere” ile birlikte çıkış yapacak.
 
PS sürümleri, mevcut Xbox Series, Xbox One ve PC sürümlerindeki dört oyunculu modu ve co-op çapraz oynamayı da destekleyecek.
 
İndirilebilir içerik "Heroes of the Inner Sphere'e" sahip olmayan kullanıcılar, içeriğin sahibi olan bir sunucuda oynuyorlarsa DLC'nin tamamını deneyimleyebilecek.
 
MechWarrior 5: Mercenaries ilk olarak Aralık 2019'da Epic Games Store üzerinden PC için ardından, Xbox Series, Xbox One ve PC için Steam ve GOG üzerinden Mayıs 2021'de piyasaya sürüldü.
 
Oyun hakkında
 
3015 yılına hoş geldin! Yaşamak için harika bir zaman. İnsanlık binlerce yıldız sistemini kolonileştirdi, savaş her yerde ve geleceğin savaş meydanlarına BattleMech olarak bilinen ağır savaş makineleri hükmediyor. Bu, metal ucubelerin seçkin pilotları için tehlikeli bir iş ama senin gibi güce aç bir MechWarrior'ın buraya geliş sebebi de bu zaten değil mi? Bir şeyleri patlatmak, yıkmak, yerle bir etmek ve üstüne de para kazanmak istiyorsan içeri geç.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu MechWarrior 5: Mercenaries Piranha Games Mech
Prinny Presents NIS Classics Volume 2 Switch ve PC için Duyuruldu The Riftbreaker 14 Ekim'de Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MechWarrior 5: Mercenaries
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız