Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Maneater 25 Mayıs'ta Switch'e Geliyor

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Tripwire Interactive, Maneater Switch versiyonunun 25 Mayıs'ta çıkış yapacağını duyurdu.

Köpekbalığını kontrol ettiğiniz aksiyon rol yapma oyunu ilk olarak Mayıs 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC'de Epic Games Store için çıkmıştı. Kasım 2020'de PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları da geldi.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Denizin bir numaralı yırtıcısı olan korkunç bir KÖPEKBALIĞI olarak nihai güç fantezisini deneyimle! Maneater, köpekbalığını SENİN oynadığın tek oyunculu, açık dünya bir aksiyon RPG (ShaRkPG) oyunudur. Küçük bir köpekbalığı yavrusu olarak başladığın bu oyunda bir yandan zorlu bir dünyada hayatta kalman bir yandan da beslenerek ekosistemin üst basamaklarına çıkman gerekiyor. Bunu yapmak için çeşitliliğin hakim olduğu geniş bir açık dünyayı keşfedecek, bu sırada içlerinde insanların ve vahşi yaşamın bulunduğu çeşitli düşmanlarla karşılaşacaksın. Doğru kaynakları bularak doğanın işleyişinin ötesinde büyüyüp gelişebilirsin. Böylece köpekbalığını kendi oynayış tarzına uygun hâle getirebilirsin. Şanslısın, çünkü seni parçalayan zalim balıkçıdan intikam almak için gelişerek devasa bir köpekbalığına, efsanevi bir süper yırtıcıya dönüşmen gerekecek. Ye. Keşfet. Geliş.
 
Eşsiz Hikaye - Chris Parnell (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick and Morty) tarafından aktarılan, hikayeye dayanan ve bir reality televizyon programının perde arkasında geçen bir mücadelede oyna.

Çeşitli ve Zorlu Savaşlar - Diğer süper yırtıcılar da dahil acımasız vahşi yaşamla mücadele et veya kasabanın ayyaşlarından Sahil Güvenliğe kadar çeşitli insan avcı türlerine karşı savaş.

Bir Efsaneye Dönüş - İnsanlarla ve vahşi yaşamla beslenerek köpekbalığını büyüt, köpekbalığı ganimetleri bularak köpekbalığını mümkün olan birden fazla yönde geliştir.

Körfezi Keşfet - Körfez kıyısının nehir kolları, sahil tesisleri, endüstriyel rıhtımlar, açık okyanus ve daha fazlasını içeren 7 büyük bölge. Tam gece-gündüz döngüsüyle canlı bir dünya deneyimle. 


Çıkış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Maneater Tripwire Interactiv Blindside Interactive
Sea of Thieves 20 Milyondan Fazla Kişi Tarafından Oynandı Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster 25 Mayıs'ta PS4, Switch ve PC için Çıkacak

Hudson51

20.3.2021 14:27:05

0
Switch sahipleri için güzel haber. Maneater, Jaws Unleashed'in çok iyi bir ruhani devami olmakla beraber harika bir de köpekbalığı simülasyonu. Açık dünyası da gayet tatmin edici düzeyde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Maneater ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız