Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sea of Thieves 20 Milyondan Fazla Kişi Tarafından Oynandı

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Rare, Sea of Thieves'in oyuncu sayısının 20 milyonu geçtiğini duyurdu.

Rare, oyunculara teşekkür etti ve 2021'in oyunun en büyük yılı olabileceğini belirtti.
 
Korsan deneyimi sunan Sea of Thieves ilk olarak Mart 2018'de Xbox One, PC'de Windows Store ve Xbox Game Pass için çıkış yaptı. Daha sonra Xbox Series ve Steam sürümleri gelen oyun piyasaya sunulduğundan bu yana düzenli olarak içerik güncellemesi desteği aldı.
 
2021 ile birlikte oyun aylık güncellemelerden sezon modeline geçiş yaptı ve ilk sezon 28 Ocak'ta başladı. İlk sezonun son güncellemesi dün itibarıyla yayınlandı. Güncelleme Pirate Emporium'a yeni kozmetikler ekliyor ve 25 Mart'taki Vault Raiders etkinliğine hazırlık yapıyor. Ayrıca 25 Mart'a kadar oyuna giriş yapanları bonus içerik Prosperous Captain yelkeni bekliyor ve 22 Mart'a kadar sürecek Gold and Glory etkinliğinde iki kat altın, ekstra sezonluk ün ve Trading Company itibarı kazanabilirsiniz.
 
İkinci sezon hakkında detaylar ilerleyen haftalarda paylaşılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingbolt sea of thieves rare microsoft pc xbox one korsancılık aksiyon online multiplayer
Dead Cells'in Satışları 5 Milyonu Aştı Maneater 25 Mayıs'ta Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

20.3.2021 14:28:23

0
Oyuna gelen tonla içerikle bu sayıya ulaştılar ve umarım ki daha da artar. Steam 61 TL'e de satıldığını düşünürsek kesinlikle türü sevenlerin kaçırmaması gereken bir macera.

BSC Misafiri

20.3.2021 03:36:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyun sadece bir platforma çıksaydı bu kadar oyuncu sayısını göremezdi. Oyun ne kadar çok platforma çıkarsa o kadar çok tutulma ve satılma potansiyeli artar. Bu da yapımcının gelecek oyununa direkt olarak yansır, çünkü daha fazla satış daha fazla insan gücü bu da daha büyük çaplı bir oyunu getirir.
Tabii bu dediğin konsol üretmeyen oyun firmaları için geçerli, exclusive oyunun mantığı zaten konsol sattırmak olduğu için konsoldan kazandığı para sadece oyun satışından çok daha fazla oluyor.

aschil

19.3.2021 23:33:43

0
Oyunun arkasında durmaları bunda erken.

BSC Misafiri

19.3.2021 22:57:07

+2
Oyun sadece bir platforma çıksaydı bu kadar oyuncu sayısını göremezdi. Oyun ne kadar çok platforma çıkarsa o kadar çok tutulma ve satılma potansiyeli artar. Bu da yapımcının gelecek oyununa direkt olarak yansır, çünkü daha fazla satış daha fazla insan gücü bu da daha büyük çaplı bir oyunu getirir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sea of Thieves
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız