Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Maneater Yeni Nesil Konsolların Çıkış Oyunlarından Biri Olacak

 
Yayıncılar Tripwire Interactive ile Deep Silver ve geliştirici Blindside Interactive, köpekbalığını kontrol ederek diğer balıkları ve insanları yediğiniz tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu Maneater'ın PlayStation 5 ve Xbox Series'in çıkış oyunlarından biri olacağını duyurdu.

Oyun yeni nesil konsollarda ray tracing, native 4K HDR çözünürlükte 60FPS ve yeni ışıklandırma efektleri içerecek. İyileştirmeler 2021'de oyunun PC versiyonuna ücretsiz bir güncellemeyle eklenecek.

Oyunun PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahip kullanıcılar PlayStation 5 veya Xbox Series versiyonuna ücretsiz olarak sahip olacak.

Maneater 22 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC'de Epic Games Store için çıktı ve bir milyondan fazla satmayı başardı. Switch versiyonu da planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Maneater Tripwire Interactiv Blindside Interactive
No Man's Sky'ın Origins Güncellemesi Yeni Gezegenler ve Daha Fazla Çeşitlilik Getiriyor Falcon Age Ekim'de Switch ve Steam'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Maneater ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız