Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"MW3'te Diğer Oyunlardaki Hatalar Olmayacak"

Call of Duty: Modern Warfare 3'ün satışlarının yine çok yüksek olacağı konusunda şüphe yok
 
     Battlefield 3'ün betasındaki hatalar çok sayıda oyununun eleştirisine maruz kalmıştı. Diğer yandna bazı oyuncular da betanın zaten hataları gidermek için yapıldığını söylüyordu. Aslında bir bakıma da haklı olduklarını söyleyebiliriz. Call of Duty: Modern Warfare 3'ün geliştiricileri ise bu durumdan istifade rakiplerine taş attılar.
 
      Sledgehammer Games'ten Glen Schofield Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda Battlefield 3'e şu sözlerle yüklendi "8 milyon test oyuncusundan sonra şimdi sıra sokak testinde (satışlar) olacak. " Daha sonra rakiplerinin oyunundaki hatalara değinen Schofield şu sözleri kullandı.
 
     "Biz 1000 test oyuncusuna sahibiz. Infinity Ward en büyük multiplayer oyunu yapma konusunda yıllardır büyük bir deneyime sahip. Başka yerlerde gördüğümüz hataları Modern Warfare 3'te görmeyeceğimize eminim."
 
     Bu açıklamalardan sonra sanırım söz iki oyunun satışlar konusunda ve tam sürümlerinde ne kadar başarılı yakalayabileceğine geldi.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak beefjack Call of Duty: Modern Warfare 3 MW3 Activision Sladgehammer Infinity Ward PC PS3 Xbox 360 Wii DS FPS
Uncharted 3'ün Çıkış Videosu Yayınlandı Angry Birds'ü Günde 30 Milyon Kişi Oynuyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

muhammedDURGUN

21.10.2011 22:09:26

0
MW3 iyi oyunsun grafiklerin de vasat değil onanışın ve eğlencen 10 numara ama sende oyununu bu kadar simule etmeye çalışsan eminim sendede baya bug çıkardı ;)

BSC Misafiri

21.10.2011 18:40:04

-1
Başka yerlerde gördüğümüz hataları Modern Warfare 3'te görmeyeceğimize eminim böyle bir cümle kullanmış ya arkadaşim sizin yaptığınız oyunda çevredeki herşey sabit zaten 1-2 araç patlar bu kadar counter strike la karşılaştırmak daha doğru olur. şimdi cs:go geldi o daha bi çevresi güzel . kızmayın sakın cs ile kıyasliyorum diye oyun aynı. ne tank ve araç . koştur koştur vur. mw1 den beri öle (kendi adıma)

FurkanDemir26

21.10.2011 17:02:30

+1
Ya DICE Gitti Oyunu Övdü Övdü Övdü Övdü Tek Yaptığı Şey Buydu Birde Yapmışlar Videoları Falan Ateşli İnsanı Üstüne Çekti . CoD Hayranlarınıda Oyuna Çekmek İçin Betasında Metro Gibi Küçük Bir Harita Koydu . CoD a sürekli çamur falan attı Videolarla Ben Oyunu Sevsemde DICE a bu yönden sinir oldum . Oyununu Öveceksen Adam Gibi Öveceksin Çamur ATarak Falan Değil Hem Oyun Konsollarda Zaten Neredeyse Yok. PC dede belirli bir ekran kartı istediği için isterse süper grafikleri olsun o oyunu oynayacak kii sayısı çok az ( TAM VERİMLE ) Cod Grafik Falan Kötü Diyorsunuzda Aslına Gayet Güzel Öyle Aşırı Grafiğe Gerek Yok Bize Düzgün Haritalar Oyuncuyu Etkileyecek Bir Senaryo ve Güzel Bi Oynanabilirlik Lazım BETA da hata olur BF 3 ü suçlamayın ama bu oyunda bad company deki gibi Multiplayer zevki alamadım çalı çırpı çok herkes pusu kurup öldürüyor 2 mermide küt indiriyorlar Oyuna yeni başlayacaklar gerçekten çok zorlanacaklar pusu kuracak o kadar çok yer varki çok zorlandım ben bile Ve millet araçlara binmek için zaten yarışıyor kimsein görev umrunda değil 1 askerin tüm araçları sürmeside saçma birşey hem şöför hem pilot hem tankçı her bişey oluyoruz saçma geldi Ama neyse ben iksinide alacağım ama BF 3 bekleneni veremedi BF 3 fanboyları - basacaktır kesin ! !

realblade

21.10.2011 16:25:41

+2
ben şahsen codun grafiklerini gayet yeterli buluyorum. ama kesinlikle cod sesleri geliştirmeli.birde nedendir bilmem ama cod un oynanış zevkini bf den alamıyorum

cyberdejin

21.10.2011 15:59:21

+2
"Cod serisi her zaman için orta düzey pc kullanıcılarının bile rahatça oynuyabildği bir seridir. 1.5 sene önceki aldığım sistemim ile bütün cod serilerini full grafik ayarlarında akıcı şekilde oynadım. mw3'ü eğer ki full olmasa bile bi alt ayarda oynarsam tercihim tabiki mw3 olucaktır. Herşey grafik değildir ama 2011'deyiz ve artık herşey olmasada %75 grafiktir arkadaşlar. Crysis herşey grafik diyenlere koydu önüne grafik canavarını. piyasadaki en sağlam pcler bile o zaman yıkıldı karşısında. Neymiş ekran kartlarıyla -Oyunların grafikleri eşit şekilde yapılcakmış. Ben hd6990 ile BF3 dx11de full grafikte açıp 40 -50 fpsde oynarsam. Ben o oyuna söverim. Ekran kartı üreticisinede söverim. Ama hd5850 ile mw3 ü full'de oynarsam. Ben o oyunun yapımcılarını taktir ederim. Basın -'yi. " bu yoruma - basan hastalıklı , parası çok aklı kıt kitleyi kınıyorum ve arkadaşın yazdıklarına aynen katılıyorum. keriz sövüşlemenin neresini takdir ediyorsunuz !?

sawolverine

20.10.2011 20:20:51

+1
senin yorumuna '' + '' puan verebileceğim aklıma gelmezdi.cidden bilgili birisin sana saygı duyuyorum.anlayışın için teşekkür ederim.söylediklerim ve üslubum için kusura bakma.

Archangel™

20.10.2011 20:15:02

+1
quote:

Orijinalden alıntı: sawolverine konuyu kirletmeyi ben de istemem.biraz sıktı ama her mw3 haberinin altında bu tarz yorumlar.yazdıklarının çoğunda haklısın o ayrı bir olay.daha değinemediğin çok konu var codda.benim istediğim bu oyunu bekleyen insanlara da biraz saygı duyulsun.herkes kulaklığını mikrofonunu takıp takım arkadaşlarıyla saatler süren conquest maçlarına,1000 ticket rush maçlarına giremeyebilir.cod apayrı bf apayrı bir oyun.
peki anladım bundan sonra bu tarz yorumlar atmamaya çalışırım (daha öncedende dedim böyle ama atmış oldum işte ... ) , bu aramızdaki küçük atışmada bitmiş olsun kimseyle bu sitede düşman felan olmak istemiyorum

sawolverine

20.10.2011 20:12:35

0
konuyu kirletmeyi ben de istemem.biraz sıktı ama her mw3 haberinin altında bu tarz yorumlar.yazdıklarının çoğunda haklısın o ayrı bir olay.daha değinemediğin çok konu var codda.benim istediğim bu oyunu bekleyen insanlara da biraz saygı duyulsun.herkes kulaklığını mikrofonunu takıp takım arkadaşlarıyla saatler süren conquest maçlarına,1000 ticket rush maçlarına giremeyebilir.cod apayrı bf apayrı bir oyun.

Archangel™

20.10.2011 19:53:21

0
COD4'den itibaren gerçeklerin farkına vardık ;) Clanım , arkadaşlarım , çevrem olduğu için oynamaya devam ettim fakat clandaki herkes anladı artık ne olduğunu COD'un , bu yüzden BF3'e geçiyoruz tamam inatcısın belli bir insana laf geçirmek zordur , kendi bildiğin gibi olsun konuyu kirletmeye gerek yok ... güzelde laf atıyorsun anladık çok akıllısın

sawolverine

20.10.2011 19:48:27

0
3000 saat cod oynadıktan sonra mı birden gerçeklerin farkına vardın.takmışın diyorsun ama söyledim iki kezden fazla sana yorum falan yapmadım,bir de hatırlıyorum diyorsun arada odanı havalandır oksijen almak hafızanı daha kuvvetli yapacaktır.

Archangel™

20.10.2011 19:30:58

0
Evet dediğin gibi ben hiç beceremem şu yetenek gerektirmeyen COD oyununu http://screenshot.xfire.com/s/105623454-3.jpg http://screenshot.xfire.com/s/105623452-3.jpg http://screenshot.xfire.com/s/105623441-3.jpg http://screenshot.xfire.com/s/85221962-3.jpg http://screenshot.xfire.com/s/86252484-3.jpg http://steamcommunity.com/id/Archangel-/screenshot/595820718152820094?tab=public http://steamcommunity.com/id/Archangel-/screenshot/595818895935786088?tab=all CoD haberlerinide takip ederim ;) 800 saat Black Ops , 2000+ saatden fazlada MW serilerini oynamışımdır . Şuanda bu kadar eleştiri almasınında bir nedeni vardır. Sanki sırf ben eleştiriyormuşum git biraz gündemi takip et sonra birilerine yüklen yabancı forumları gez vs vs dediğim gibi takmışın bana birçok kez böyle yorumlar attın bana hatırlıyorum ... yazık. sen sosyal yaşamına devam et ben pc başında iyiyim böyle her türlü haberide takip ederim ... neyse uzatmaya değmez . BF3 çok mu iyi oyun hayır değil .. BF2 gibi bir efsanenin devam oyunu sayılamaz bile . Mapler küçük , konsollar yüzünden yine birşeylerden kısıldı , BF2'deki en önemli özellikler yok . Bunlarıda EA UK forumlarında tartışıyoruz zaten arkadaşlarla ...

sawolverine

20.10.2011 19:23:21

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™ @sawolverine seni takmıyorum ... çok önceden bana bulaştın , yapıştın her yorumuma gelip birşeyler yazmadan rahat edemiyorsun aman famas çok düzeltildi hala oyundaki en güçlü silahlardan + damage hakkında hiçbirşey düzeltilmedi sadece ADS hızı yavaşlatıldı bilip bilmeden konuşan sensin yorumumda bir olumsuzluk göremiyorum ayrıca gerçekleri söylüyorum ... Bu yorumu yapanda gitti ertesi gün özür diledi DICE'dan zaten
her yorumuna gelip bir şeyler yazmam imkansız,dört duvarın içinde gün boyunca oyun yorumları yazacak bir sosyopat değilim,en fazla iki yorumuna bir şeyler yazmışımdır abartmadan haklı çıkmaya çalış. taksan ne takmasan ne,sadece becerebildiğin oyunu yüceltip cod oyununu kendince yererek kendini bir şey sanma sevdasındasın.poh pohlanmaya bu kadar ihtiyacın olmasa sürekli cod konusunda yazıp durmazsın.insanlar seviyesini düşürüp cevap yazmıyor diye kendini bu işi biliyor sanabilirsin ama en azından sol kulağının günde bir kaç kez çınladığını farkediyorsundur. bf3 konusunda eleştiri görünce ''beğenmezsen almazsın'' yazanlar bütün cod haberlerini işgal ediyorlar,bu işin bayraktarı da sensin. bireysel oyunları beceremeyebilirsin ama sürekli çamur atmak da bir yere kadar. senin kadar bu oyuna laf söyleyen biri,bir o kadar da bu oyunu takip ediyorsa cod doğru şeyler yapıyor o zaman.bu yorumlarında lafını ne kadar uzatırsan uzat hepsi en fazla ''bf3 akar hacı peh peh'' seviyesinde.

Archangel™

20.10.2011 18:10:16

0
@sawolverine seni takmıyorum ... çok önceden bana bulaştın , yapıştın her yorumuma gelip birşeyler yazmadan rahat edemiyorsun aman famas çok düzeltildi hala oyundaki en güçlü silahlardan + damage hakkında hiçbirşey düzeltilmedi sadece ADS hızı yavaşlatıldı bilip bilmeden konuşan sensin yorumumda bir olumsuzluk göremiyorum ayrıca gerçekleri söylüyorum ... Bu yorumu yapanda gitti ertesi gün özür diledi DICE'dan zaten

BSC Misafiri

20.10.2011 17:37:32

0
activision un taktiğini seviyorum ea ya göre daha sessiz ve sakin davranıyorlar

Sercan Ç.

20.10.2011 16:45:29

0
Aynı oyun motorunu kullanmanın ayrıcalığı. Hatalar tabiki çok az olacaktır. Bf3 ise yeni grafik motoruyla bu işe girişti. Böyle diyerek taş atmasaydılar iyi olurdu.

BSC Misafiri

19.10.2011 20:39:18

-1
Ya sizde bir beta falan çıkarın önce diyeceğim Infinity War a ama bunlar para almadan çıkarmazlar...betasını bile 20 dolardan satarlar....ayrıca mw2 de ki bir çok model biraz makyajlanmış mw1 modelleriydi örnek....Chinook helikopterler ve bunlara ait animasyonlar ve pilotların modellemeleri....sonuç olarak mw3 den çok umutlu değilim önceki serilerden daha farklı olmayacağı kesin

sawolverine

19.10.2011 19:47:02

0
@warmachine BETA kavramını BETA çıkartmaya çıkartmaya bunlarda unutmuş yazık ... Beta zaten oyundaki hataları bulup bunu Gold sürüme kadar yada patchlerle düzeltmektir Siz ne zaman oyununuza destek sağladınız çıkart oyunu sonra bırak ... Oyundaki silah dengelerini düzelticek patch yaptınız mı hayatınızda hiç ? Oyundaki dengeyi bozan şeyleri hiç düzelttiniz mi patchlerle ? Yok ... neden çünkü sonraki oyunda bunları düzeltip yenilik olarak gösterirsiniz DICE , baştan bir motor yapmış tabiki hatalar olcak , bunlarıda hiçbir zaman reddetmediler ... kendileri söylüyorlar yeni motor yaptık tabiki hatalarımız olacak diye her mw3 haberinde de sen varsın,beğenmiyorsan niye bu kadar takip edip ortalığı kızıştırıyorsun ilginç. beta senin dediğin gibi hataları bulmak içinse neden dice elinde oyunun hatasız sürümü varken alpha gibi bir sürümünü sundu? daha önce de söyleyip duruyordun blackops da silah dengeleri patch le yeniden düzenlendi örneğin famasın gücü azaltıldı. bilmiyorsan konuşma bari.bir de daha önce bir daha cod haberlerine girip olumsuz yorum yapmayacağım dedin ama utanmadan sözünü yutup her haberi sabote etmeye devam.

orfur

19.10.2011 19:37:58

+1
Doğrusu her batlafield ve cod başlığında codun yerden yere vurulup batlefieldın yüceltilmesinin kesilmesinden yanayım.Şöyle söyliyim en gerçekçi oyun nedir elbeteki hayat(çok gerçekçi ve beleş:D) mükemel grafikler olağınnüstü kaplamalar mükemelin üstünde sesler ama bir çok kişi batlefieldı gerçekçi olduğu için seçiyor eğer gerçekçilik istiyorsan al elin bir kalaşnikof(kolayca bulunabilir) git dağa hakariye vur ordaki p*çleri hem yararlı olursun hemde daha gerçekçi olur peki niye batlefield oynuyosun çünkü eğlenceli ve hayata göre daha zor ölüyosun peki bunlar cod içinde geçerli değillmidir daha eğlenceli ve daha zor ölmeli. Mw3 de pek çok kişi sürü piskolojisinde kaynaklanarak diğerinin dedini diyor mw3 kesinlikle grafikleri güçlendirilmiş vede hayatımzda silah sesini pek duymadımzdan(yani çoğunlukla 1 yada 2 çeşit silah sesini duymuşuzdur) mw nin sesleri bize normal geliyor bu arada coda bazı kişiler bebe oynu diyolar acaba bunu diyenler codu oynamadıklarını idaa edebilirlermi vede muhtemelen hiç kaçırmadan elbette hayır ben bunları bf nin mp sini oynadıktan sonra düşündüm kesinlikle mw daha eğlenceli 2 yıldır beklediğimiz zaman geliyor ben kesinlikle mutluyum bf oynıyanlara lafım yok oldukça güzel oyun.Bu arada hayatın yapımcısı, 3d artisti, prrogramcısı ve herşeyine Sonsuz teşekkürler.

by_endless

19.10.2011 19:00:43

0
ultra storm'u göremeyince şaşırdım her cod haberinin altına salakça şeyler yazardı gördüm tmm :D sana cavabı vermek bana kaldı bak arkadaşım grafik ve fizik diyip kestirip atamazsın bunun senaryosu var sesleri var oynanışı var hiç inceleme okumuyormusun

dilikoglu1

19.10.2011 18:46:29

-1
Cod oyunlarının seslerine ve müziğine laf atıp BF3tekine bayılanlar.Oyunun bile ne olduğunu bilmiyorsunuz değil mi?

mahmut sami

19.10.2011 18:30:22

0
@Valientee abi süpersin :) adam çok mantıklı bi yorum yapıyor adamı eksiliyorsunuz:P işte bf fanboyları böyle .

mahmut sami

19.10.2011 18:22:53

0
@brk135 hehe evet :P

Guest-BB2CECC18

19.10.2011 18:00:45

0
Her ne kadar beta olsa bile sonuçta oyununun reklamını yapıyorsun.Biraz daha özenmeleri gerekirdi diye düşünüyorum.

mahmut sami

19.10.2011 17:35:55

-2
bu nedir yaa her mw3 haberinde en az 10 tane bf fanı yorum yapıyor . arkadaşlar eğer bf yi seviyorsanız gidin onun haberlerinde yorum yapın burayı boşu boşuna kirletmeyin.

Tancredi

19.10.2011 17:08:13

+3
Cod serisinde gizli birşeyler var,Bf o zevki vermiyor malesef.

Seyntez

19.10.2011 15:43:58

-1
Hep aynı o gerçeklikten aşırı uzaklaşmış motorunuzla tabiki hata yapmazsınız activision sana artık içimden sövüyorum o son 2 oyna verdigim paraya yazık birdaha senin oyunlarını nah orjinal alırım alanda bana göre enayidir.

Cpt. Miller

19.10.2011 15:34:44

-1
Glen Schofield DICE'ın BF 3'ü tasarlarken Frostbite 2 ile yeni baştan kodlandığını gözden kaçırmış olmalı ki, beta ile gelişimden yoksun oyunlarını mukayese edecek kadar da zekiler. Hata olmaz tabi çünkü yenilik yok.

All Men Must Die

19.10.2011 15:27:48

0
MW3 te ilk reload yaparken gözükmeyen mermiyi düzeltsin

RedTurkei

19.10.2011 15:23:56

+1
Eski motorla hazırlıyosun oyunu bide hatamı olacaktı komik şeyler bunlar.. Yeni birşey yaparsan onda hatalar olur ve beta gereği duyarsın

x.InfecteD.x

19.10.2011 15:19:39

+1
quote:

İnşallah görmeyiz battlefieldield'in betadaki hatalarından sonra bir kez daha herşeyin grafik olmadığını anladık.
Heralde bu beratın varisi

RedTurkei

19.10.2011 15:16:00

+1
Sayın misafir Crysis 2 bütün grafik opsiyonlarıyla birçok makinada çok büyük görsel şölen yarattı ister low settings ister ultra. Oyun bir baş yapıttır son DirectX 11 le bütün herşey düzeldi 80fpsyle oyunu ultra settingsler açık oynuyorum ve şunu söyleyebilirim.. Bf3 ten hiç bir eksik yanı yoktur..MP gayet eğlenceli

.:SyLaR:.

19.10.2011 15:05:36

+1
Böyle açıklamaları gördükçe artık gerçekten inandım mw3'ü yapanlar bile çoluk çocuk zekalı adamlar şu açıklamaya bak yakında benim babam senin babanı döver de der bunlar.Magdem hata yoktu da neden korktunuz neden beta yapmadınız ? saçma sapan açıklamalarla kendilerini iyice düşürüyorlar bende mario grafigiyle fiziksiz dlc kalitesinde oyun yapsam hata olmaz.Önemli olan hata olsada hep daha iyiyi bulmaktır milleti böyle saçma laflarla kandırabilecegini sanıyorlar.Herkez fanboy degil.

brk135

19.10.2011 14:10:30

+2
"her şey grafik değildir" lafını da nintendocular kullanıyordu diğer konsolboylara karşı, şimdi bf3'ün karşısında ezilen mw3boy'larda kullanmaya başladı :D wii var bende, hakkatten her şey grafik değil ama bf3'deki atmosfer ve grafikler çok iyi. activision'ın mentalitesi belli, "nasıl olsa alıyorlar". o yüzden oyun üzerine bir yatırım yok. zaten 70 dolardan satıyorlardı steam'de mw3'ü, e daha ne diyelim...

Dz.ikm.CavusTurk

19.10.2011 14:03:00

-1
bf3 yeni bir oyun motoru, hata olması doğal, cod4 den beri aynı oyun motoru kullanılacağına yeni bir motor yapın...

AnduriLXx

19.10.2011 13:55:59

0
BF Fanboylar'ı sarmış gene sana ne l4n savunuyorsun BF3 sanki hasılatın yarısı senin cebine kalacak. Sen Gamer'san oyununu alır oynarsın MW böyle bir başarı yakalayıp oyununda bug olmayacağını belirtirse sende bununla bir oyuncu olarak gurur duyman lazım :S :S

BSC Misafiri

19.10.2011 13:53:58

-1
BF3'e fazla güvenmiyorum betasını büyük bir çoğunluk beğenmedi. Ayrıca single'da öne çıkan bir karakter yok, konusu da pek konuşulmuyor. Yani MOH gibi patlarsa şaşırmam. MW ise bu konu da deneyimli.

3d_enjoy

19.10.2011 13:46:45

0
quote:

Sevdiğiniz birşeyi savunayım diye saçmalamadan etmiyosunuz valla. Copy paste demiş adam çok güldüm ya. Kendisine sorsan en basitinden bir program yazamaz millete neler diyor. Birkere sizin birilerini eleştirebilmeniz için ya onların seviyesinde olmanız ya da onlardan daha üstün olmanız lazım.
halla halla siz cod fanboyları bf3 betayı eleştirirken dıce dan daha iyidiniz degilmi

Valientee

19.10.2011 13:18:56

-3
Buraya girmeden önce resmen yorumları tahmin ettim. Arkadaşım tamam anladık hepiniz BF3 fanboyusunuz da bari at gözlükleriyle dolaşmayın. Sevdiğiniz birşeyi savunayım diye saçmalamadan etmiyosunuz valla. Copy paste demiş adam çok güldüm ya. Kendisine sorsan en basitinden bir program yazamaz millete neler diyor. Birkere sizin birilerini eleştirebilmeniz için ya onların seviyesinde olmanız ya da onlardan daha üstün olmanız lazım. Yoksa akşama kadar evde oturup da adamlara böyle ağır laflar etmeye hakkınız yok bu hakkı kim veriyor size ? Uncharted serisi 3 oyundur aynı grafik motoru ile karşımıza çıkıyor PES 2008den beri aynı grafik motoru sadece iyileştirmeler yapıldı ama kimsenin laf ettiği yok. DICE grafik motorunu bu sene çıkardı diye COD'un yeni grafik motoru da bu sene çıkmalı diye birşey yok saçmalamayı bırakın derim.

Archangel™

19.10.2011 13:10:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri doğru söylüyor halen mw2 oynuyorum oyunda 1 tane bile bug görmedim.
http://www.youtube.com/watch?v=hfs3mnb4dpY http://www.youtube.com/watch?v=MTdrYWSVMDw http://www.youtube.com/watch?v=L3IHuOd_pek http://www.youtube.com/watch?v=h0-nYVHyQWc Yeter sanırım

ultra_storm

19.10.2011 12:58:47

-1
quote:

MW3 BF3'den çok çok fazla satacak ama ondan çok iyi olduğundan değil adı olduğundan kimse gelip atar tutar yapmasın DICE bir şeyler yapmaya çalışıyor gerçekten 3-5 bug gördünüz diye oyunu kötülemenin manası yok 1 senelik demoyu beta olarak açtılar herkes diyor ki 15-20 günde bunlar nasıl düzelir .. vay haline oyuncuyuz diye gezinenlerin ve activision politikalarının ..
Kesinlikle katılıyorum !

BSC Misafiri

19.10.2011 12:52:58

-4
doğru söylüyor halen mw2 oynuyorum oyunda 1 tane bile bug görmedim.

BSC Misafiri

19.10.2011 12:52:56

0
battlefield bu sene kendini baya bi yeniledigi için bu kadar hata görülmesi normal yazılımları nerdeyse baştan yazdılar..mw serisinde öyle degilki aynı yazılımlar bi kaç artıyla haritayla dewam ediyor e yanlış olmasın artık yani o a kdarda..

BSC Misafiri

19.10.2011 12:52:37

0
MW3 BF3'den çok çok fazla satacak ama ondan çok iyi olduğundan değil adı olduğundan kimse gelip atar tutar yapmasın DICE bir şeyler yapmaya çalışıyor gerçekten 3-5 bug gördünüz diye oyunu kötülemenin manası yok 1 senelik demoyu beta olarak açtılar herkes diyor ki 15-20 günde bunlar nasıl düzelir .. vay haline oyuncuyuz diye gezinenlerin ve activision politikalarının ..

_EXcCc_

19.10.2011 12:52:20

0
quote:

Cod serisi her zaman için orta düzey pc kullanıcılarının bile rahatça oynuyabildği bir seridir. 1.5 sene önceki aldığım sistemim ile bütün cod serilerini full grafik ayarlarında akıcı şekilde oynadım. mw3'ü eğer ki full olmasa bile bi alt ayarda oynarsam tercihim tabiki mw3 olucaktır. Herşey grafik değildir ama 2011'deyiz ve artık herşey olmasada %75 grafiktir arkadaşlar. Crysis herşey grafik diyenlere koydu önüne grafik canavarını. piyasadaki en sağlam pcler bile o zaman yıkıldı karşısında. Neymiş ekran kartlarıyla -Oyunların grafikleri eşit şekilde yapılcakmış. Ben hd6990 ile BF3 dx11de full grafikte açıp 40 -50 fpsde oynarsam. Ben o oyuna söverim. Ekran kartı üreticisinede söverim. Ama hd5850 ile mw3 ü full'de oynarsam. Ben o oyunun yapımcılarını taktir ederim. Basın -'yi.
Eksiyi sana crytek basmıştır bile:)). o güzel optimizasyona söver gibi yorum olmuş:)

mnymk

19.10.2011 12:48:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197 detay hatayı beraberinde getirir . mw3 ün odun gibi bir motor ile yapıldığını düşünürsek bu açıklama gayet normal diyebiliriz
Bunu herkez göremiyor işte...oyundaki harıtalar ,yıkılabilirlik, çoklu oyuncu detaylı grafikller ,patlamalar,yani bu durumda kesinlikle düzeltilmesi gereken hatalar olucaktır...

3d_enjoy

19.10.2011 12:46:55

0
quote:

Cod serisi her zaman için orta düzey pc kullanıcılarının bile rahatça oynuyabildği bir seridir. 1.5 sene önceki aldığım sistemim ile bütün cod serilerini full grafik ayarlarında akıcı şekilde oynadım. mw3'ü eğer ki full olmasa bile bi alt ayarda oynarsam tercihim tabiki mw3 olucaktır. Herşey grafik değildir ama 2011'deyiz ve artık herşey olmasada %75 grafiktir arkadaşlar. Crysis herşey grafik diyenlere koydu önüne grafik canavarını. piyasadaki en sağlam pcler bile o zaman yıkıldı karşısında. Neymiş ekran kartlarıyla -Oyunların grafikleri eşit şekilde yapılcakmış. Ben hd6990 ile BF3 dx11de full grafikte açıp 40 -50 fpsde oynarsam. Ben o oyuna söverim. Ekran kartı üreticisinede söverim. Ama hd5850 ile mw3 ü full'de oynarsam. Ben o oyunun yapımcılarını taktir ederim. Basın -'yi
yaptıgın yorum abartı ve saçmalıklarla dolu neymiş 40-50fps oynamak için hd 6990 lazımmış,ben hd5750 ile 35 fps de oynadım,hd5850 ile 40 fps nin altına düşmessin merak etme,cod fanı olabilirsin,bf den nefret edebilirsin ama bf3 kötülemek için böyle gerçek dışı saçma sapan yorumları bırak

RISC64

19.10.2011 12:46:00

+2
detay hatayı beraberinde getirir . mw3 ün odun gibi bir motor ile yapıldığını düşünürsek bu açıklama gayet normal diyebiliriz

bloodTime

19.10.2011 12:44:19

+3
Beta firmanın kendisini denemesidir zaten...hataları görebilmesi için ,oyuncuların yorumlarını alabilmek için sürdüğü bi parçadır.... açıkçası oyun dünyasında böyle fps Multiplayer yok.. full sürüm çıktıktan sonra bile bi kaç hata BF oyuncularını çok etkilemez çünkü oyun rayına oturdugunda rakipsiz olacaktır...

ultra_storm

19.10.2011 12:42:02

+2
Şu activisionu alıp falakaya yatırmak lazım bunu hakettiği ama ! tabi daha haz hata olur 6 yıldır insan alışır artık önemli olan grafik ve fiziktir.

EnsArTRance

19.10.2011 12:34:54

0
mw3, 30. cod4 ekpakedi olduğundan bug vs bulunmaz tabi..

Archangel™

19.10.2011 12:33:00

+2
BETA kavramını BETA çıkartmaya çıkartmaya bunlarda unutmuş yazık ... Beta zaten oyundaki hataları bulup bunu Gold sürüme kadar yada patchlerle düzeltmektir Siz ne zaman oyununuza destek sağladınız çıkart oyunu sonra bırak ... Oyundaki silah dengelerini düzelticek patch yaptınız mı hayatınızda hiç ? Oyundaki dengeyi bozan şeyleri hiç düzelttiniz mi patchlerle ? Yok ... neden çünkü sonraki oyunda bunları düzeltip yenilik olarak gösterirsiniz DICE , baştan bir motor yapmış tabiki hatalar olcak , bunlarıda hiçbir zaman reddetmediler ... kendileri söylüyorlar yeni motor yaptık tabiki hatalarımız olacak diye

bloodTime

19.10.2011 12:25:31

0
BSC Misafiri 6990'ın var nelerle uğraşıyosun....

BSC Misafiri

19.10.2011 12:22:40

+2
Evet hep aynı oyunu yapıyor olsam bende hiç hatasız oyun çıkarırdım. :D

BSC Misafiri

19.10.2011 12:22:38

0
bf3 teki Mp için aksiyonu,stratejiyi görmeyeceğimiz de kesin. Keza bir beta ile bitmiş bir oyunu karşılaştırarak yorum yapması bile ne derece üçbuçuk attıklarının göstergesi. Saçmalayacaklarına işlerine baksınlar haritalarını biraz büyütsünler. Bakalım 25 ekimde ne diyecekler.

BSC Misafiri

19.10.2011 12:22:34

+2
Aynı oyun motorunu yıllarca kullandıktan sonra multiplayer kısmında hataların en az olması kadar normal birşey yok zaten. Kopyala yapıştır olduğu için oyun kodlarında yeni bir geliştirme yok, dolayısı ile ortaya abuk sabuk hatalar çıkmıyor. Bf3 yeni bir oyun motoru, dolayısı ile geliştirme ve hataların kapatılması sürecinde şu anda. Glen Schofield ve infinity ward 10 yıl daha koridorlarda geçen multiplayer yapsın, hatta odalarda geçen yapsın. Oyun alanını o kadar dar yapsınlarki adamlar ellerinde roket atar ile odadan odaya koşsunlar soba borusu taşır gibi. Tabi 60 FPS oyun çıkar ortaya böyle bir mantıkta. Dice'in ayakkabı numarasının çok altında bu Infinity ward, O büyüklükteki bir oyun alanı, yıkılabilir çevre ve yeni oyun motoru ilk çıkışında hatalar ile çıkmasından doğal birşey yok.

BSC Misafiri

19.10.2011 12:22:31

-6
Cod serisi her zaman için orta düzey pc kullanıcılarının bile rahatça oynuyabildği bir seridir. 1.5 sene önceki aldığım sistemim ile bütün cod serilerini full grafik ayarlarında akıcı şekilde oynadım. mw3'ü eğer ki full olmasa bile bi alt ayarda oynarsam tercihim tabiki mw3 olucaktır. Herşey grafik değildir ama 2011'deyiz ve artık herşey olmasada %75 grafiktir arkadaşlar. Crysis herşey grafik diyenlere koydu önüne grafik canavarını. piyasadaki en sağlam pcler bile o zaman yıkıldı karşısında. Neymiş ekran kartlarıyla -Oyunların grafikleri eşit şekilde yapılcakmış. Ben hd6990 ile BF3 dx11de full grafikte açıp 40 -50 fpsde oynarsam. Ben o oyuna söverim. Ekran kartı üreticisinede söverim. Ama hd5850 ile mw3 ü full'de oynarsam. Ben o oyunun yapımcılarını taktir ederim. Basın -'yi.

bloodTime

19.10.2011 12:07:20

0
berke721 Ne dediğiniz belli değil arakdaş ... yeri geliyor berbat grafikli diyosunuz yeri geliyor herşey grafik değildir diyosunuz... Ben sana şöyle özetliyim BF3'ü grafikleri için oynanmayan ,üst düzey grafiklere sahip bir oyun...

BSC Misafiri

19.10.2011 11:52:14

0
Call of Duty oyununun arkasında Infinity Ward varsa Black Ops hatalarını görmeyeceğimiz kesin.

berke721

19.10.2011 11:48:16

0
İnşallah görmeyiz battlefieldield'in betadaki hatalarından sonra bir kez daha herşeyin grafik olmadığını anladık.

3d_enjoy

19.10.2011 11:35:50

+2
evet Glen Schofield haklısın bf3 teki sesleri ve grafikleri de mw3 görmeyeceğiz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Modern Warfare 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
311 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız