Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi

 
 
Yayıncılığını Coffee Stain Publishing ve geliştiriciliğini Coffee Stain Studios'un üstlendiği birinci şahıs açık dünya simülasyon inşa etme oyunu Satisfactory tam sürüme kavuşuyor. Oyun bildiğiniz üzere şu anda erken erişim sürümüyle karşımıza çıkıyor ancak açıklanan detaylara göre 10 Eylül tarihinde Steam, Epic Games Store ve Humble Store üzerinden PC için piyasaya tam sürüm olarak piyasaya sürülecek.
 
Satisfactory açık dünyada fabrika inşa etme deneyimi sunuyor
 
 
 
Tam bir oyun deneyimi sunmayı hedefleyen Satisfactory bildiğiniz üzere ilk olarak 8 Haziran 2020 tarihinde erken erişim olarak çıkışını gerçekleştirdi. Şu anda 30 dolarlık (Avrupa fiyatı) fiyata sahip olan bu yapım 11 Temmuz'a kadar 15 dolarlık fiyatla karşımıza çıkıyor. Ülkemizde ise yaz indirimleri kapsamında Steam'de 8.3 dolardan satışta. Oyun aynı zamanda tam sürüme ulaştığı zaman Avrupa'da 40 dolarlık fiyatla satışta olacak. Dolayısıyla ülkemizde de oyun mevcut fiyatından daha pahalıya satılacak.
 
Satisfactory içerisinde hem keşif hem simülasyon hem de savaş dinamikleri bulunuyor. Oyunun temelinde açık dünyada fabrika kurma sistemi yer alıyor. İstersek tek başımıza istersek de arkadaşlarımızla beraber oynayabileceğimiz yapımda yabancı bir gezegeni keşfetmeye çalışıyor, çok katlı fabrikalar oluşturabiliyor ve kendimize özgü sistemleri buraya yerleştirebiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.7.2024 00:13:04

0
Satisfactory'yi 0.6 sürümünden beri oynuyorum ve yüzlerce saat harcadım, kesinlikle mükemmel bir oyun ama bir o kadar da optimizasyon ve bug sorunu var. Tabi bunlar çok büyük sorunlar teşkil etmiyor.

BSC Misafiri

6.7.2024 18:37:36

0
Nedense Steam'de hiç indirim gelmeyen Factorio oyununun büyümüş hali. Biraz oynamıştım, sildim, tekrar yüklerim tam sürüm çıkınca. Bir de bunun uzayda geçeni var, onu da alacağım, adı Astro Colony. Bu tür oyunları sevenler bakabilir.

BSC Misafiri

6.7.2024 13:44:30

0
Çok güzel bir oyun tavsiye ederim. Tam sürümünü heyecanla bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız