Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen İçin Beklenen Performans Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Hexworks stüdyosu tarafından biz oyun severlere sunulan aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen için yeni bir güncelleme yayınlandı. Açıklanan detaylara göre bu yeni güncelleme oyunun performansını bir hayli arttırıyor ve oyunculara daha stabil bir deneyim sunuyor.
 
Geliştirici ekip AMD ile resmi iş birliği yaptı
 
 
 
1.1.598 sürümü ile beraber karşımıza çıkan bu yama, oyunun performansını arttıran optimizasyon değişikliklerini içeriyor ve aynı zamanda AMD ekran kartlarında bulunan tüm sorunları ortadan kaldırıyor. Eğer elinizde bir AMD ekran kartına sahip bir PC'niz varsa artık oyunu daha sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Çünkü geliştirici ekip AMD ile resmi bir iş birliği yapmış durumda ve oyunu bu kapsamda daha hatasız bir hale getirdi.
 
Diğer taraftan yamanın detaylarına bakacak olursak, oyunda Skyrest Bridge gibi alanlarda yapacağınız boss savaşları artık daha sorunsuz geçecek. Bunun dışında PVP dengelemelerinde de birtakım değişiklikler söz konusu. Burada hasar çarpanlarının 0.5'ten 0.25'e düşürüldüğünü aktarabiliyoruz. Ek olarak eşleştirme sistemiyle ilgili olarak sadece aynı oyun sürümüne sahip oyuncuların birbirleriyle eşleşebileceğini söyleyebiliriz.
 
Öte yandan bazı özel silahların ekstra hasar verme sorunu ortadan kaldırıldı. Son olarak bir dizi görsel hata ve diğer sorunlar da çözüldü. Oyunu deneyimlemek isteyen varsa şu anda tam sırası diyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Aksiyon RPG The Witcher Tomasz Gop Deck 13
Dark Souls 3 Modu Archthrones Demosu Yayınlandı Tomb Raider 2'nin RTX Remix Modu için Yeni Video Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Asd1234dsq

18.3.2024 18:00:31

0
Oyun yarım yamalak felan değildi oyun gayet duzgun çalışıyordu ve grafiklerine gore optimizasyonu da iyiydi. Ama unreal engine 5 oyunu oldugu icin ve grafik motoru daha gelistirme aşamasinda oldugundan motora gelen guncellemeleri oyuna dahil ediyorlar. Bilip bilmeden yorum yapmayin. Senin sistemin yetmiyorsa git yeni ekran karti al.

yaratıc1KLAVYE

17.3.2024 21:20:48

0
Oyunların yarım yamalak çıkıp, büyük bir lütuf gibi sunulan yamalarla düzeltilmeye çalışılması olayından gına geldi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lords of the Fallen ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız