Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen'dan Büyük Başarı: 10 Günde 1 Milyon Sattı!

 
 
Yayıncılığını CI Games ve geliştiriciliğini Hexworks ekibinin üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen, piyasaya sürüldüğü ilk 10 gün içinde bir milyondan fazla adet sattı. 10 gün içinde ulaşılan bu başarı gerçekten de ekipleri memnun etmiş durumda.
 
Başarı için ekipler açıklama yaptı
 
 
 
CI Games CEO'su Marek Tyminski yaptığı basın açıklamasında oyunun başarısından şu şekilde bahsetti: "Lords of the Fallen, 20 yıllık geçmişimizde geliştirdiğimiz en iyi ve iddialı oyun oldu. Önümüzdeki yıllarda planladığımız yeni büyük çaplı oyun serimizin ilk bu oyun. Aksiyon rol yapma deneyimine yenilikçi yaklaşımımız ile 10 gün içinde bir milyon satış rakamına ulaştık. Bu başarı Hexworks ve CI Games'teki herkes için gurur verici." 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden 13 Ekim'de piyasaya sürüldü. Çıkışından bu yana Hexworks oyunun performansını artıran ve elden geçirilmiş New Game Plus modunu yayınladı.
 
Dün itibarıyla PlayStation 5 ve Xbox Series arasında çapraz oyun da dahil olmak üzere yeni oyun içeriklerini sunan yeni bir güncelleme de yayınladı. Konsollar ve PC arasındaki çapraz oyun desteği ise 26 Ekim'de yayınlanacak bir başka güncellemenin parçası olarak oyunculara sunulacak.
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon RPG The Witcher Tomasz Gop Deck 13
Xbox Partner Adlı Etkinlik Duyuruldu: Bağımsız Ekiplerden Yeni Oyunlar Marvel's Spider-Man 2 PlayStation Tarihinin En Hızlı Satan Oyunu Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arda29

25.10.2023 10:26:28

0
oyunu 35+ saattir oynuyorum güzel olmuş gerçekten, elden ring kafasında ufak gizli bir patika kocaman yeni bir alana açılıyor filan grafikler mükemmel oynanışta bi elden ring tokluğu kadar olmasa da yakın, yapımcı da her gün yeni patch yayınlıyor, lamba mekaniği tamamen kendine özgü birşey, kısacası oyun iyi.

Asd1234dsq

24.10.2023 19:37:59

0
Evet ben de begendim hatta bitirdim oyunu

BSC Misafiri

24.10.2023 18:14:21

0
oyun gerçekten çok güzel olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lords of the Fallen ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız