Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider 2'nin RTX Remix Modu için Yeni Video Yayınlandı

 
 
Geçtiğimiz aylarda Tomb Raider 2 için yeni bir RTX remix modunun geliştirildiğinden bahsettik ve bu kapsamda bazı ekran görüntülerinin ortaya çıktığını aktardık. Şimdi ise bu moddan yeni bir oynanış videosu ortaya çıktı ve modun neye benzeyeceğine dair çeşitli fikirleri bu içerikten elde edebilirsiniz.
 
Tomb Raider 2 RTX Remix modu dokuları ve ışıklandırmayı iyileştiriyor
 
 
 
Mod geliştiricisi 'skurtyyskirts' tarafından geliştirilen RTX remix modu, oyunun dokularını iyileştirmeyi ve aynı zamanda ışıklandırmayı detaylandırmayı hedefliyor. Orijinal sürüme göre daha iyi bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanan Tomb Raider 2 böylece günümüze uyarlanıyor diyebiliriz.
 
Mod içeriğine bakacak olursak bazı hataların olduğunu dile getirebiliyoruz. Örneğin, bazı alanların fazla karanlık olduğunu ve bu kısımlara daha iyi ışıklandırmaların eklenmesi gerektiğini aktarabiliyoruz. Şu anda ortaya çıkan yeni oynanış görüntüleri modun erken geliştirme sürecini temsil ediyor. Dolayısıyla final sürümünde daha gelişmiş bir yapıyla karşılaşabiliriz.
 
Ek olarak modun ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir tarih verilmemiş durumda. İlerleyen süreçte daha fazla detayın bizlere sunulabileceğini belirtmek gerekiyor.
 
Mod görüntüleri
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Tomb Raider Crystal Dynamics Squre Enix Europe lara croft
Lords of the Fallen İçin Beklenen Performans Güncellemesi Yayınlandı GTA 4 İçin İşlevsel Bir Araç Yakıt Modu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
129 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız