Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Layers of Fear'ın PC demosu yarın geliyor

 
 
Bloober Team tarafından biz oyun severlere sunulacak olan korku temalı bulmaca macera oyunu için Layers of Fear için yarın bir PC demosu yayınlanacak. Bu demo sürümü sayesinde oyunun bir kısmını ücretsiz bir şekilde oynayabilecek ve oyunun temel yapısına göz atabileceksiniz. Aynı zamanda oyunun grafiksel olarak gelişimine şahit olabileceksiniz.
 
Demo 22 Mayıs tarihine kadar mevcut olacak
 
 
 
15 Mayıs TSİ 18:00 itibarıyla yayınlanacak olan demo 22 Mayıs tarihine kadar mevcut olacak. Dolayısıyla ücretsiz demo sürümünü denemek için sınırlı bir vaktiniz bulunacak. Demo ile beraber oyuncular oyunun ilk kısımlarına göz atabilecek, açılış sinematik sahnesine bakabilecek ve oyunun bir kısmını oynayabilecek.
 
Layers of Fear'ın bu yeni sürümünde Layers of Fear ve Layers of Fear 2 ile beraber tüm DLC’ler yer alacak. Bu sürüm Layers of Fear hikaye örgüsüne yeni bir açıdan bakmamızı sağlayacak ve The Final Note adlı DLC ile de hikaye sona erecek.
 
Yazar'ın daha önce anlatılmamış hikayesini bir araya getiren bu sürüm Unreal Engine 5 ile geliştirildi. Bu sürümle beraber oyunu Işın İzleme, HDR ve 4K çözünürlük destekleriyle oynayabileceksiniz.
 
Layers of Fear (2023) Haziran ayında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Demo fragman 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Layers Of Fear Bloober Team korku gerilim pc bağımsız indie
CoD: Black Ops 4'ün iptal edilen tek oyunculu modundan görüntüler yayınlandı Sony'nin duyurulmayan bir bilim kurgu nişancı oyununu iptal ettiği bildirildi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Layers of Fear
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız