Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'nin duyurulmayan bir bilim kurgu nişancı oyununu iptal ettiği bildirildi!

 
 
Sony'nin, Final Strike Games stüdyosu aracılığıyla üç yıldır geliştirilmekte olan bir bilim kurgu nişancı oyununu iptal ettiği bildirildi. Duyurulmayan ve gün yüzüne çıkmayan bu yapımın iptal haberi Twitter kullanıcısı bogorad222'den geliyor.
 
İptal edilmeyle beraber ekip küçülmeye gitti
 
 
 
Final Strike Games stüdyosu tarafından geliştirilen ve iptal edilen bilim kurgu temalı nişancı oyununu çıkışına iki yıl kaldığı söyleniyor. Bunun yanı sıra oyunun PlayStation 5 ve PC'de piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Diğer taraftan ortaya çıkan ekran görüntülerine göre Final Strike ekibi iptal edilen proje nedeniyle çalışan sayısında yüzde 40 azalma yaşadı. 
 
Final Strike Games ilk olarak 2016 yılında kuruldu ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Rocket Arena'yı geliştirdi. Haziran 2021'de geliştiriciler, Epic Games'te Fortnite gibi canlı servis oyunlarına destek olmaya başladı.
 
Daha sonraki süreçte şirketin web sitesine göre ekip "PC ve Konsol için büyük çaplı (AAA) yeni bir PvP nişancı oyunu" üzerinde çalışmaya başladı. Duyurulmayan bu oyunun şu anda iptal edilen proje olup olmadığı belli değil. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming oyun geliştirme stüdyo firma sony
Layers of Fear'ın PC demosu yarın geliyor Marvel’s Spider-Man 2 için ücretsiz çizgi roman yayınlandı: Şu anda okuyabilirsiniz

Caped 117 Crusader

15.5.2023 08:43:42

0
son çok iyi stüdyo yönetiyor diyen tipler nerede acaba :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız