Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Have a Nice Death Konsollara Çıkış Yaptı

 
 
Gearbox Publishing ve geliştirici Magic Design Studios, yandan görünümlü roguelite aksiyon oyunu Have a Nice Death'i PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için 24,99 dolarlık bir fiyatla yayınladıklarını duyurdu. 
 
Have a Nice Death ilk olarak 8 Mart 2022'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlandı ardından 22 Mart 2023'te Switch ve PC'ye tam sürüm olarak çıkış yaptı. 
 
Oyunda elimizde tırpanla çalışanları koşturuyoruz 
 
 
 
Oyun içerisinde çalışanların ruhlarını dengede tutabileceğimiz ve tatil planlarını bozabileceğimiz bir yapı yer alıyor. Aynı zamanda burada 2 boyutlu bir aksiyon sistemi yer alıyor. Elimize tırpanımızı alabileceğimiz ve başka bölgelere doğru ilerleyebileceğimiz yapımda çalışanlarımıza patronun aslında kim olduğunu göstermeye çalışıyoruz.

Çalışanlara karşı kötü davrandığımız ve elimizdeki donanımla beraber karanlık bir yapıya büründüğümüz yapımda diğer departmanları keşfetmeye çalışıyoruz ve buradaki bölgelerin sırlarını açığa çıkarmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda ofis içerisinde çeşitli dedikodular dönüyor ve bu dedikoduları da ortaya çıkarıyoruz.

Oyunda yer aldığınız sürece prosedürel olarak oluşturulmuş bir yapı bulunuyor. Bu yapı sayesinde her bir oyunda farklı bir deneyim elde edebiliyorsunuz.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Have a Nice Death
GTA 6 Fragmanı 20 Saatte 80 Milyon İzlendi! Layers of Fear için Yeni Güncelleme Yayınlandı: DLSS 3 Desteği Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Have a Nıce Death
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız