Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Temalı Bulmaca Macera Oyunu In Nightmare PC'ye Geliyor

 
 
Yayıncı Maximum Games ve geliştirici Magic Fish Studio, Steam üzerinden PC için In Nightmare adlı korku aksiyon oyununu yayınlayacağını duyurdu. Korku oyununun çıkış tarihi Holiday 2022 olarak belirlenmiş. Dolayısıyla 2022 sonlarına doğru oyunun PC'ye gelişini bekleyebiliriz.
 
In Nightmare, ilk olarak 29 Mart'ta PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yaptı. Oyunun PC sürümü, PlayStation sürümleri için yayınlanan tüm içeriğin yanı sıra güncellenmiş grafikler ve oyun geliştirmelerini içerecek.
 
In Nightmare, sinsi ve gizli aksiyon ve bulmaca öğelerinin birleştiği içerisinde hikaye öğelerini barındıran korku macera oyunu. Oyun, son bir umutla aşkı arayan ve korkularında gezinip kurtulmaya çalışan genç bir çocuğa odaklanıyor. 
 
Korku dolu, tüyler ürpertici bir hayal dünyasına girin. Bu oyunda Kahramanımız derin bir uykuya dalacak ve kabus gibi bir hayal dünyasında uyanacak. In Nightmare, gizli aksiyonu çeşitli bulmacalarla birleştiren, hikaye odaklı bir korku macera oyunu karşımıza çıkacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc In Nightmare
Korku Macera Scorn'un Tamamlanması 6 - 8 Saat Arası Sürecek Blizzard ve NetEase Mobil Cihazlar için Geliştirdiği Warcraft Oyununu iptal Etti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
In Nightmare
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız