Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard ve NetEase Mobil Cihazlar için Geliştirdiği Warcraft Oyununu iptal Etti

 
 
Blizzard ve Çinli oyun devi NetEase'in mali bir anlaşmazlık nedeniyle devasa çok oyunculu World of Warcraft mobil oyununu iptal ettiği bildirildi. Bloomberg'e göre bu oyun, World of Warcraft ile aynı evrende geçecek ve devasa çok oyunculu bir çevrimiçi rol yapma oyunu olacaktı.
 
İptal edildiği bildirilen oyunun 100'den fazla NetEase geliştiricisinden oluşan bir ekip tarafından üç yıldır üzerinde çalışıldığı iddia ediliyor. Çin'de World of Warcraft'ı yayınlayan ve aynı zamanda Diablo Immortal'ın ortak yaratıcısı olan Blizzard ve NetEase'in, oyun için mali şartlar konusunda bir anlaşmazlığa girdiği ve sonunda mobil oyunu iptal ettiği söyleniyor.
 
Öte yandan yine Warcraft evreninde geçen ve mobil cihazlar için çıkış yapacak olan oynaması ücretsiz bir aksiyon strateji oyunu olan Warcraft Arclight Rumble, Mayıs ayında Blizzard tarafından duyuruldu. Bunun yanı sıra geçtiğimiz hafta, World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic'in 26 Eylül 2022'de çıkış yapacağı onaylandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Korku Temalı Bulmaca Macera Oyunu In Nightmare PC'ye Geliyor Behaviour Interactive, Üs inşa Etme FPS Oyunu Meet Your Maker'ı Duyurdu

mczaga

3.8.2022 21:22:18

0
Oyunun ismi ne?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız