Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Keşif Bulmaca Oyunu In Nightmare'in PC Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
İlk olarak 29 Mart'ta PlayStation 5 ve PlayStation 4 için yayınlanan bulmaca macera platform keşif oyunu In Nightmare'in PC sürümünün çıkış tarihi açıklandı. Yayıncı Maximum Games ve geliştirici Magic Fish Studio tarafından oyunculara sunulan bu yapım 29 Kasım'da Steam üzerinden PC'ye geliyor.
 
Oyunun PC sürümü, bu zamana kadar yayınlanan tüm içeriğin yanı sıra güncellenmiş grafikleri ve iyileştirilmiş oyun sistemlerini içerisinde barındıracak. 
 
Bulmaca ve maceranın birleştiği bir dünya
 
 
 
In Nightmare, macera ve bulmacanın birleştiği hikaye odaklı korku macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun, son bir umutla aşkı arayan ve korkularında gezinip kurtulmaya çalışan genç bir çocuğa odaklanıyor. Bu macerada çözmemiz gereken bulmacalar, kullanmamız gereken platform öğeleri ve daha fazlası yer alıyor.
 
Temel hikaye içerisinde küçük bir çocuk bulunuyor. Bu küçük çocuk kendi anılarından yaratılmış karanlık ve tuhaf bir gerçekliğe giriş yapıyor. İşte bu kısımda bizleri gergin atmosferli bir dünya bizleri bekliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc In Nightmare
Bilim Kurgu Temalı Rol Yapma Oyunu Cygnus Enterprises Duyuruldu Splinter Cell Remake için ilk Konsept Çizimler Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
In Nightmare
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız