Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Oyunu Stray Souls'da Silent Hill Bestecisinin Müzikleri Yer Alacak

 
 
Yayıncılığını Versus Evil ve geliştiriciliğini Jukai stüdyosunun üstlendiği psikolojik korku oyunu Stray Souls'ta Silent Hill serisinin bestecisi Akira Yamaoka'nın yeni müziklerinin yer alacağı açıkladı. Bu kapsamda yeni bir fragman yayınlandı ve bu fragmanda Yamaoka'nın yeni parçası “Splintered Minds" yer alıyor.
 
Stray Souls psikolojik korku deneyimini sunmaya hazırlanıyor
 
 
 
Türün klasiklerinden ilham alan Stray Souls üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla beraber aksiyon korku deneyimini bizlere aktarmayı bekliyor. Oyunda kabuslar dünyasına giriyor, karanlık bir atmosferde yolumuzu bulmaya çalışıyor ve tanımlanamayan varlıklarla karşı karşıya kalıyoruz.
 
Korku oyunlarını sevenler için tatmin edici bir deneyimi sunmayı hedefleyen oyunda tüyler ürpertici gerçeği ortaya çıkarmaya çalışıyor ve korkunç yaratıklarla beraber savaşmak durumunda kalıyoruz. Yine oyunda korku oyunlarının olmazsa olmazı bulmacalar yer alıyor ve bir yandan korku unsurlarıyla uğraşırken diğer yandan ise bu bulmacaları çözmeye başlıyoruz.
 
Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor 
 
Yeni nesil bir korku deneyimi sunmayı isteyen Stray Souls, Unreal Engine 5 ve MetaHuman teknolojileriyle geliştiriliyor. Oyunda gelişmiş yüz animasyonları, gerçekçi insani duygular / tepkiler ve daha fazlası yer alıyor.
 
Stray Souls tüm bu özellikleriyle beraber bu sonbaharda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmayı bekliyor. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu korku pc Stray Souls
Everspace 2 Yeni Nesil Konsollara Geliyor Rockstar Games'in Çevre Sanatçısı Dark Souls'tan İlham Alan İlgi Çekici Ekran Görüntüleri Paylaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stray Souls
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız