Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Korku Oyunu Stray Souls Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını Versus Evil ve geliştiriciliğini Jukai Studio'nun üstlendiği psikolojik korku oyunu Stray Souls'un çıkış tarihi belli oldu. Oyun bu kapsamda 31 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Klasik bir korku deneyimi geliyor
 
 
 
Türün klasiklerinden ilham alan üçüncü şahıs aksiyon korku oyunu Stray Souls'ta kabuslarla dolu bir dünyaya giriş yapıyoruz. Oyunda korkunç yaratıklarla savaşıyor, kafa yoracak bulmacalarla karşılaşıyor ve varoluşunuzun ardındaki tüyler ürpertici gerçeği ortaya çıkarmak için bir aile sırrını ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. 
 
Oyun içerisinde Aspen Falls adlı bir kasabada yer alıyoruz. Burada korku oyunlarından aşina olduğumuz korkunç düşmanlarla karşılaşıyor, boss savaşı denilebilecek yaratıklarla mücadeleye giriyor ve herkesin göründüğü gibi olmadığı derin bir hikayeyi keşfetmeye başlıyoruz.
 
İlgi çekici atmosferiyle ve karakterleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun 31 Ekim tarihinde geliyor. Korku oyunlarına merakınız var ise takibe alabilirsiniz.
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu korku pc Stray Souls
Hayranların Sevdiği King Kong Oyunu Geliyor: İşte Detaylar Yarış Oyunu Hot Lap Racing Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stray Souls
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız