Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Knights and Bikes'ın Animasyon Dizisi Yapılıyor

 
Prodüksiyon şirketi Tiger Aspect Productions, Knights and Bikes'ı temel alacak animasyon TV dizisi için çalışmalara başlandığını duyurdu.

Knights and Bikes Gabrielle Kent'in yazdığı Ağustos 2018'de yayımlanan fantastik kurgu türünde bir roman. Geçtiğimiz ay da yayıncılığını Double Fine Presents'ın ve geliştiriciliğini Foam Sword'un üstlendiği elle çizilmiş aksiyon macera oyunu olarak PlayStation 4 ve PC için çıktı.

Knights and Bikes 1980'lerde bir İngiliz adasında geçen, ana kahramanlarının güvenilir motosikletleriyle Penfurzy'nin sahillerini keşfederek efsanevi bir kayıp hazineyi arayan Nessa ve Demelza olduğu, Define Adası'ndan ilham alan heyecan, tehlike, eğlence ve dostlukla dolu bir gençlik hikayesi.
 
Dizi hakkında daha fazla bilgi açıklanmadı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer knights and bikes ps4 steam pc adventure
Borderlands 3, Birleşik Krallık'ta Yılın En Çok Kutulu Versiyonu Satılan Oyunu Oldu Jenny LeClue: Detectivu 19 Eylül'de PC ve Apple Arcade için; Daha Sonra PS4 ve Switch için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Knights and Bikes
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız