Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hikaye Odaklı Macera Oyunu The Star Named EOS Bu Yıl Geliyor

 
 
Behind the Frame: The Finest Scenery oyunu geliştiricisi Silver Lining Studio, hikaye bulmaca oyunu The Star Named EOS'u duyurdu. Oyun 2023 yılı içerisinde konsollar ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Hangi konsollara geleceği duyurulmadı. The Star Named EOS'un Steam Next Fest 2023 etkinliğinin bir parçası olarak 6 Şubat'ta PC için bir demosu yayınlanacak.
 
Hikaye odaklı bulmaca macera oyunu
 
 
 
The Star Named EOS'ta hikaye odaklı bir bulmaca macera deneyimi bizlere sunulacak. Biz oyuncular bu yapım içerisinde fotoğraf çekebilecek ve fotoğraflarda geçen anları deneyimlemek için zamanda geriye gidebileceğiz.
 
Genç bir fotoğrafçının annesinin ortadan kaybolmasıyla ilgili gerçeği ortaya çıkarmaya çalışacağımız bu oyunda karşımıza çıkan çeşitli bulmacaları çözmeye çalışacak ve dikkat çeken grafiklere göz atacağız.
 
Elle çizilmiş bir dünyayı keşfedeceğimiz bu oyunda, bir aile gizemini çözecek, çeşitli zorluklarda bulmacaları çözecek ve zamanda geriye gitmek için fotoğrafları kullanacağız.
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc The Star Named EOS
Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key, 24 Mart'a Ertelendi Strateji RPG Vanaris Tactics Xbox Series, Xbox One ve Switch'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Star Named EOS
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız