Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kerbal Space Program: Breaking Ground Genişlemesi 5 Aralık'ta Konsollar için Çıkacak

 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Squad, Kerbal Space Program'ın ‘Breaking Ground’ genişlemesinin 5 Aralık'ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

PC için 30 Mayıs'ta çıkmıştı.
 
Breaking Ground genişlemesi ile oyuncular; menteşeler, rotorlar, pistonlar ve daha birçok farklı boyutta yeni robotik parçalara sahip olacak. Bu parçalar, her zamankinden daha fazla gelişmiş işlevselliğe sahip, derin yaratıcı araçların icat edilmesini teşvik edecek.
 
Yerleşik bilim bu genişlemenin bir başka önemli eki olup, amacı uzayın keşfinde önemli yer tutan alan araştırmasıyla ele geçmiş olan deneyleri ve veri toplama görevlerini geliştirir. Oyuncular araçlarında çeşitli bilim ekipmanlarını barındıran bir saklama alanına sahip olacaklar. Hedeflerine ulaştıktan sonra, oyuncular çeşitli yöntemlerle verileri izlemek ve toplamak için bu ekipmanı kullanıp ve Kerbals'ın ana gezegeni olan Kerbin'e geri gönderebilirler. Örneğin bilimsel araçlardan bir tanesi olan aktif bir sismometre, oyunculara sismik veri toplamak için kasıtlı olarak gök cisimlerinin bilerek birbirlerine çarptırılması gibi görevler sunuyor.
 
Ayrıca oyuncuların gök cisimlerini araştırırken yaşadıkları deneyimi de geliştiriyor. Güneş sistemi boyunca gezegenlere dağılmış yeni yüzey özellikleri, rover araçlara tutturulmuş yeni bir robot kol kullanılarak taranabilir. Bu yüzey özellikleri arasında cryovolkanlar, meteorlar, kraterler ve oyuncuların araştırmasına açık daha birçok gizemli nesne mevcut. Ek olarak, genişleme Kerbals için yeni bir fütüristik uzay giysisi içeriyor, böylece alanı şık bir şekilde gezebiliyorlar. 
 
Breaking Ground fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu kerbal space program bağımsız indie simülasyon pc xbox one steam uzay keşif
PlayStation 5 Kontrolcüsü Patent Görselleri CS:GO Asya Şampiyonası 2019 Grupları Belirlendi!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kerbal Space Program
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız