Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kerbal Space Program Güncellemesi ‘Shared Horizons’ 1 Temmuz'da PC için Yayınlanacak

 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Squad, Kerbal Space Program için “Shared Horizons” güncellemesinin 1 Temmuz'da PC için ve daha sonraki bir tarihte konsollar için yayınlanacağını duyurdu.

Avrupa Uzay Ajansı'nın uzay araştırmalarına yapmış olduğu önemli katkıların şerefine yayınlanacak bu güncelleme oyuna iki ana görev ekleyecek.

İlk görev BepiColombo'dan esinlenmiş. BepiColombo, Avrupa Uzay Ajansı ile Japonya Uzay Araştırma Ajansı tarafından geliştirilen bir uzay aracı ve 2025 yılında Merkür'e varması planlanıyor.

İkinci görev ise Rosetta'dan. Avrupa Uzay Ajansı tarafından geliştirilen ve başlatılan robot uzay aracı Rosetta kuyruklu yıldıza iniş gerçekleştirmesi ve önemli veriler toplaması ile biliniyor.

Fizik tabanlı uzay simülasyonu oyunu Kerbal Space Program PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda.

Devam oyunu Kerbal Space Program 2 de yolda. 31 Mart 2021'e kadar çıkması planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
kerbal space program bağımsız indie simülasyon pc xbox one steam uzay keşif
Mortal Kombat 11 ‘Friendships’ Fragmanı Ubisoft Şimdi de Assassin's Creed Valhalla Haritasının Odyssey'den Daha Büyük Olduğunu Söylüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Kerbal Space Program
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız