Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Kediyi kontrol ettiğimiz Stray'in Xbox sürümü ESRB tarafından derecelendirildi

 
 
Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu (ESRB), kediyi kontrol ettiğimiz macera oyunu Stray'in Xbox sürümlerini derecelendirdi. İlk etapta Twitter kullanıcısı "MACOS380" tarafından fark edildiği üzere Stray, ESRB sitesinde en son derecelendirmelerden biri olarak listeleniyor ve Xbox One ve Xbox Series konsollarına geleceği gösteriliyor. Bu da oyunun Xbox sürümünün yakında duyurulacağı anlamına geliyor.
 
Büyük beğeni toplayan macera oyunu
 
 
 
Annapurna Interactive tarafından yayınlanan ve küçük çaplı Fransız stüdyosu BlueTwelve tarafından geliştirilen Stray, Temmuz 2022'de PS4, PS5 ve PC için piyasaya sürüldü. Oyun yayınlandığında oyuncular ve medya tarafından büyük beğeni topladı. İlgi çekici ve farklı mekanikleriyle karşımıza çıkan oyunda bir kediyi kontrol ediyor ve çeşitli platform zorluklarını aşmaya çalışıyoruz.
 
Oyun kıyamet sonrası bir dünyayı bizlere aktarıyor ve bir sokak kedisinin kontrolünü biz oyunculara veriyor. Duvarlarla çevrili bir şehre geçiş yaptıktan sonra kediyle beraber bu şehri keşfedebiliyor ve şehrin robotik sakinleriyle etkileşime geçebiliyoruz. Bir düşüş sonrası geldiğimiz bu şehirden çıkmanın yolunu ararken türlü belalar da peşimizi bırakmıyor.
 
Beğeni toplayan Stray, PC'de 62.000'den fazla eş zamanlı oyuncuyla Annapurna'nın bugüne kadar yayınladığı en iyi çıkış yapan oyunu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Stray xbox one xbox series konsol
Dead Space Remake sınırlı süreyle Steam'de ücretsiz oynanabiliyor! Gerçekçi araç sürme simülasyonu CityDriver yakında geliyor: İşte tüm detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stray
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız