Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stray için Animasyon Uyarlaması Geliyor: İşte Detaylar

 
 
Annapurna Animation, kediyi kontrol ettiğimiz macera oyunu Stray için uzun metrajlı bir uyarlamanın geliştirildiğini duyurdu. Annapurna Pictures tarafından geliştirilen bu uyarlamanın dışında daha fazla oyunun uyarlama yapılması planlanıyor.
 
Stray severler için memnun edici bir gelişme
 
 
 
Yeni bir uyarlama olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan projede NIOMONA yönetmeni Nick Bruno, sektörün öncüsü ve NIMONA yapımcısı Julie Zackary ve Erica Pulcini yer alıyor. Blue Sky Studios'un eski yöneticilerinden Zackary şu anda Annapurna Animation'da animasyon yapım sorumlusu olarak görev yapıyor. Pulcini ise yaratıcı yönetici olarak görev alıyor ve Annapurna Animation'ın uzun metrajlı film listesinin geliştirilmesine ve bu projelerin tanımlanmasına yardımcı oluyor.
 
Diğer taraftan Annapurna Animation'ın ilk projesi NIMONA, 14 Haziran'da Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali'nde ilk çıkışını yaptı. 30 Haziran'da ise Netflix aracılığıyla dünya çapında yayınlandı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Stray Annapurna Interactive BlueTwelve Studio PS5 PC
Eski PlayStation Patronu, Apple ve Amazon'u Oyun Endüstrisi için Tehdit Olarak Görüyor Solar Ash Xbox ve Switch Konsollarına Geliyor

BlackGhost12

6.9.2023 17:30:29

0
Oyun güzel ve akıcı. Animasyonunuda izlerim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stray
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız