Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Infinity Nikki'den Yepyeni Oynanış Fragmanı Geldi

 
 
Yayıncılığını Infold Games ve geliştiriciliğini Papergames ekibinin üstlendiği açık dünya giydirme temalı macera oyunu Infinity Nikki için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Bunun yanı sıra oyunun beta testi 2024 yılının üçüncü çeyreğinde yapılacağını açıklandı. Test sadece PlayStation 5 konsol kullanıcıları için geçerli olacak.
 
Beta testi ile oyunu deneme şansınız olacak 
 
 
 
Infinity Nikki, Infold Games tarafından geliştirilen sevilen Nikki serisinin beşinci kısmı olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Unreal Engine 5 oyun motoruyla desteklenen bu yapım açık dünyayı bünyesinde barındırıyor ve aynı zamanda giydirme temalı bir yapıyı içeriyor. Burada farklı kostümler giyebiliyor, benzersiz giysilerle beraber ilgi çekici bonuslara ve avantajlara sahip olabiliyorsunuz.
 
Açık dünyada keşif unsurlarının ön plana çıktığı oyunda zengin bir deneyim bizlere sunuluyor. Bunun yanı sıra platform, bulmaca ve diğer birçok oyun unsurunun burada bulunduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Nikki ve Momo karakterlerinin yer aldığı yapımda Miraland'ın fantastik bölgelerinde gezip tozabiliyor, çeşitli tarzlarda çarpıcı kıyafetler toplayabiliyor ve birçok karakterle karşı karşıya gelebiliyoruz. Bu kıyafetlerden bazıları, keşif için çok önemli olan büyülü yeteneklere sahip durumda.
 
Infinity Nikki'nin PlayStation 5, PC, iOS ve Android'de yayınlanması planlanıyor. Son duyuruda daha önce duyurulan PlayStation 4 sürümünden bahsedilmiyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Where Winds Meet İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Test Drive Unlimited Solar Crown Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu

İhsanblack02

1.6.2024 19:08:45

0
hoş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız