Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi

 
 
Valve tarafından oyunculara sunulan rekabetçi nişancı oyunu Counter-Strike'ta bildiğiniz üzere efsanevi bir harita bulunuyor. Bu map'te oldukça hızlı bir şekilde roundlar dönüyor ve ortada bir havuz bulunuyor. Pool Day adlı bu harita şimdi ise oyunun yenilenmiş sürümü Counter-Strike 2'de yer alıyor.
 
Pool Day içerisinde Easter Egg bulunuyor 
 
 
 
CS 2 için bildiğiniz üzere Haziran ayı güncellemesi geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Counter-Strike'ın eski 1.6 sürümünde yer alan Pool Day haritası yenilenerek Counter-Strike 2'ye dahil oldu. Yenilenmiş görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken haritada eskisi gibi arkadaşınızla beraber rekabetçi bir şekilde kapışabilir ve mücadeleyi burada sürdürebilirsiniz.
 
Yeni güncelleme sadece bunlarla sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda 4 farklı haritanın oyuna dahil edildiğini aktarabiliyoruz. Bu sayede harita havuzunun genişlediğini söyleyebiliyoruz. Son olarak CS 2'ye eklenen Pool Day haritası içerisinde Easter Egg yer alıyor. Dolabı açıp şalteri aşağı indirirseniz harika bir anda CS'nin 1.6 sürümüne geçiş yapıyor ve o eski günlere geri dönebiliyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor!

BSC Misafiri

27.6.2024 23:41:36

0
darısı iceworld 'e
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız