Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Arcade Paradise VR, 8 Ağustos'ta PS VR2 ve SteamVR'ye Geliyor

 
 
Yayıncı Wired Productions ve geliştirici Nosebleed Interactive, Arcade Paradise VR'ın 8 Ağustos'ta PlayStation VR2 ve SteamVR için yayınlanacağını duyurdu.
 
Arcade Paradise VR ilk olarak Quest 2 ve 3 için 23 Nisan'da piyasaya sürüldü.
 
Retro yakıtlı oyun nostaljisiyle dolu yepyeni, sürükleyici bir deneyim için sizi 1993'e geri götüren Arcade Paradise VR'da sanal dünyaya girin. Sizi zenginliğe doğru güç veren bir yolculuğa çıkaran Arcade Paradise, yıpranmış King Wash çamaşırhanesini gelişen bir işletmeye dönüştürdüğünüz bir macera ve ışık yönetimi simülasyon kombo oyunudur.
 
Yıkık bir kasaba olan Grindstone'da, aile işini sürdürmek için babanın isteklerine karşı çıkan asi genç Ashley olarak oynuyorsunuz. Basketbol tarzı bir mini oyunda sakızı manuel olarak toplamak, çamaşır yıkamak ve tuvaleti mükemmel bir şekilde temizlemekten çöpü atmaya kadar tamamen oyunlaştırılmış günlük görevleri yönetmeyi öğrenin. Ardından, gerçek hedefinizin kilidini açmak için bu görevleri tamamlayarak zar zor kazandığınız parayı kullanın: daha fazla atari salonu ünitesi satın alın! 
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Arcade Paradise VR PS VR2 SteamVR Wired Productions
Sanal Gerçeklik Aksiyon Oyunu Brazen Blaze, 18 Temmuz'da SteamVR için Çıkıyor Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız