Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Combat Evolved Anniversary PC Betası 2020'nin Başlarında Başlayacak

 
3 Aralık'ta Halo: Reach'in ardından Halo: Combat Evolved Anniversary PC'ye gelecek ve betanın başlangıç aralığı belli oldu.
 
343 Industries topluluk yöneticisi Brian Jarrard "Halo: Reach Aralık'ta çıkışını yaptığında ve ardından tatil döneminin sonrasında, Halo: Combat Evolved Anniversary'e geçiş yapacağız. Koleksiyonun geri kalanına doldurana kadar bu şekilde devam edeceğiz." dedi.
 
"Çok eski bir oyun üzerinde çalışıyoruz. 4K 60FPS olarak PC'ye güncellemeye çalışıyoruz ve PC oyuncularının bugünlerde beklediği tüm gereksinimleri dikkate almaya çalışıyoruz. Kare hızına kilit koymama, FOV slider, farklı çerçeve oranları gibi." 
 
Halo: Reach ve Halo: Combat Evolved Anniversary'den sonra Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST (Campaign) ve Halo 4 oyunları tek tek PC'ye gelecek. Halo: Reach dışında çıkış tarihleri henüz belli değil.

Tüm oyunları içerecek Halo: The Master Chief Collection şu anda Steam'de 61,00 TL'den ön siparişte. Xbox Game Pass'e e dahil olacak.

Halo: The Master Chief Collection halihazırda Xbox One'da ve Xbox Game Pass'te mevcut. Halo: Reach de 3 Aralık'ta eklenecek.

Halo: Reach PC versiyonu detaylarına ve fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Halo: Combat Evolved Anniversary microsoft FPS xbox live
We Happy Few'un Son DLC'si We All Fall Down Çıktı, Oyunun Belgeseli 19 Aralık'ta Yayınlanacak EverQuest'in Tasarımcısı Brad McQuaid Hayatını Kaybetti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TheNewAtilla

20.11.2019 13:00:43

+1
60 fps limiti olmasın lütfen. En azından 90-120 fps olmalı

SakuraiTomoki

20.11.2019 10:41:18

+1
Bir Halo 5 pc'ye gelmeyecek galiba gelseydi iyi olacaktı....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Combat Evolved Anniversary
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız