Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Combat Evolved Anniversary PC için Çıktı

 
Microsoft, Halo: Combat Evolved Anniversary'nin bugün itibarıyla PC için çıkış yaptığını duyurdu.

Steam'de tek olarak 18,50 TL. Tüm oyunları içerecek Halo: The Master Chief Collection ise 61,00 TL. Ayrıca Xbox Game Pass'e de dahil.
 
Halo: Combat Evolved Anniversary PC versiyonu hakkında: 
 

Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo: The Master Chief Collection'ın ikinci bölümü olarak bilgisayarlara geliyor. Bilgisayarlar için en iyi hâle getirilmiş olarak, oyun tarihindeki en çok sevilen serilerden birinin 10. yıl dönümünün kutlamasına binaen oluşturulmuş, orijinal Halo harekâtının göz alıcı bir şekilde yenilenmiş sürümünü yeniden yaşayın. Halo olarak bilinen gizemli bir halka dünyaya zorunlu iniş yaptıktan sonra Master Chief, üstün Covenant kuvvetlerine karşı hayatta kalan insanlara yardım etmekle görevlendirilir. Bunu yaparken kendisi ve Cortana, Halo'nun karanlık sırrını açığa çıkarır ve galaksideki tüm yaşamı korumak için savaşır.

Bilgisayar Seçenekleri/İyileştirmeleri: Halo: Combat Evolved Anniversary şimdi bilgisayarlar için en iyi hâle getirildi. Ayrıca 60+ FPS'de ve 4k UHD olarak her zamankinden daha iyi görünüyor. Diğer olağan bilgisayar seçenekleri olarak özelleştirilebilir fare ve klavye desteği, ultra geniş ekran desteği, FOV özelleştirmesi ve daha fazlası bulunuyor.

Harekât: Halo efsanesinin ikinci bölümünü tecrübe edin ve 10 unutulmaz görev boyunca Master Chief olarak savaşıp ilerleyin.

Anniversary Özellikleri: Anniversary sürümdeki yenilenmiş grafikler ile orijinal Halo: Combat Evolved harekâtındaki grafikler arasında geçiş yapın.

Çok Oyunculu: Halo: Combat Evolved Anniversary'deki güncellenmiş bir ilerleme sistemi ve 19'dan fazla unutulmaz harita sunan simgesel çok oyunculu ile Halo macerasına devam edin.
 
Performans ölçümlerini elde etmek amacıyla minimum donanım özellikleri konusunda yardım için sistem gereksinimlerine bakın"
 
MİNİMUM:

İşletim Sistemi: Windows 7
İşlemci: AMD Phenom II X4 960T ; Intel i3550
Ekran Kartı: AMD HD 6850 ; NVIDIA GeForce GTS 450
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
İlave Notlar: Direct3D feature Level 11.1 

 
Halo: The Master Chief Collection PC versiyonu Halo: Reach ile başladı ve şimdi de Halo: Combat Evolved Anniversary çıktı. Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST (Campaign) ve Halo 4 oyunları sırasıyla PC'ye gelecek.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Halo: Combat Evolved Anniversary microsoft FPS xbox live
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Bugün EA Access ve Origin Access'e Ekleniyor DuckTales: Remastered Dijital Mağazalara Geri Döndü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ploff

4.3.2020 03:09:37

0
Fazla ucuz geldı almam :)

Guest-AEF248198

3.3.2020 23:13:43

+5
Ps 2 oyununu 179 tl'ye satanları da gördük kardeş.

Biohesner

3.3.2020 23:05:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Microsoft'a bak arkadaş 18.5 tl nedir abi? Satacaksın 179 tl'ye o zaman kıymete binersin, bazıları alışkın değil böyle şeylere bünyelerine ters gelir. &lt;img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/lol.gif" align="middle" border="0" alt=""&gt;</blockquote> Bahsettiğin oyun da ilk 15 Kasım 2001 yılında piyasaya sürülmüş. Xbox 1, Xbox 360 oyunu.. Yani buna bu fiyat bile fazla.. Görende yeni çıkmış AAA oyunu veriyorlar sanır.
Oyun dunyasının mantıgına aykırı bir durum 2001 yapımı bile olsa renk palati ekleyip enchated Tag ı koyuo 199tl den satacaksın

mehmetalpertr

3.3.2020 22:41:41

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Microsoft'a bak arkadaş 18.5 tl nedir abi? Satacaksın 179 tl'ye o zaman kıymete binersin, bazıları alışkın değil böyle şeylere bünyelerine ters gelir. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/lol.gif" align="middle" border="0" alt="">
Bahsettiğin oyun da ilk 15 Kasım 2001 yılında piyasaya sürülmüş. Xbox 1, Xbox 360 oyunu.. Yani buna bu fiyat bile fazla.. Görende yeni çıkmış AAA oyunu veriyorlar sanır.

Guest-AEF248198

3.3.2020 21:30:23

+9
Microsoft'a bak arkadaş 18.5 tl nedir abi? Satacaksın 179 tl'ye o zaman kıymete binersin, bazıları alışkın değil böyle şeylere bünyelerine ters gelir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Combat Evolved Anniversary
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız