Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EverQuest'in Tasarımcısı Brad McQuaid Hayatını Kaybetti

 
1999'da çıkan MMORPG oyunu EverQuest'in baş tasarımcısı Brad McQuaid 51 yasında hayatını kaybetti.
 
Duyuruyu, Brad McQuaid'in üzerinde çalıştığı MMO oyunu Pantheon: Rise of the Fallen'ın geliştiricisi Visionary Realms sosyal medya üzerinden gerçekleştirdi.
 
"Brad McQuaid'in dün gece hayatını kaybettiğini bildirmekten büyük üzüntü duyuyoruz. Kendisi tüm oyuncular tarafından çok özlenecek ve sonsuza kadar hatırlanacak. Oyunlarda yarattığın dünyalarla bizi bir araya getirdiğin için teşekkürler Brad McQuaid. Huzur içinde yat."
 
Eski Sony Online Entertainment ve Daybreak Games Company kurucusu John Smedley "Brad inanılmaz yetenekli bir yaratıcıydı ve EverQuest onun zekası olmadan var olmazdı. Çok özleneceksin." dedi.
 
MMO topluluğunda Aradune olarak bilinen Brad McQuaid 1996'da Sony Online Entertainment'a baş programcı ve yapımcı olarak katıldı ve EverQuest üzerinde çalıştı. 2002'de Sony Online Entertainment'tan ayrılarak Sigil Games'i kurdu ve burada MMO Vanguard: Saga of Heroes'u çıkardı. En son yeni MMO oyunu Pantheon: Rise of the Fallen üzerinde çalışıyordu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
Halo: Combat Evolved Anniversary PC Betası 2020'nin Başlarında Başlayacak Pokemon Sword and Shield Japonya'da Açılış Haftasında En Çok Satan Switch Oyunu Olmayı Başardı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.11.2019 14:22:54

0
Çok genç yaşta gitmiş. Allah rahmet eylesin.

BSC Misafiri

20.11.2019 11:37:45

0
NeverQuest olmuş. Işıklar içinde uyusun..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız